Masters of Sex

7.6 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
4seizoenen/46afleveringen/2013 - 2016 
NetwerkShowtime
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:52 min20132016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Showtime
Masters of Sex is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. De serie ging in première in 2013.

Masters of Sex gaat over William Masters en Virigina Johnson, twee Amerikaanse seksuologen die baanbrekend werk hebben verricht op het gebied van de menselijke seksualiteit. Het werk van Masters en Johnson was onderhevig aan controversie, omdat met name de homoseksualiteit en het vrouwelijk orgasme op een totaal andere manier werden bekeken dan vroeger het geval was.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 10

Recensies (2)

Masters of Sex - Seizoen 1

7

Masters of Sex - Eerste aflevering

7

Nieuws (42)

Het tweede seizoen van de anthologieserie Castle Rock gebaseerd op de karakters uit de Stephen King boeken zal een Misery thema krijgen en castleden zijn bekend gemaakt.
2 jul 2019
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Traitors is die nieuwe spionagethriller van Channel 4 en Netflix. Er is nog geen premièredatum bekend gemaakt maar er is wel een trailer uitgebracht.
31 jan 2019
2

Populaire reacties (8)

-
30 sep 2013
Bedankt, Karin. Masters of Sex is (heel) sterk geacteerd, intrigerend en interessant. Het is als het ware een ontdekkingsreis die je samen met dr Masters en Virginia Johnson maakt. Het is net als Mad Men een kijkserie, dus geen serie je hoeft te gaan kijken wanneer je meer waarde hecht aan actie, veel plots en dergelijke. Dit is genieten van boeiende personages en karakterontwikkeling. Ray Donovan (die ik zelf wekelijks besproken heb komt er helemaal niet bij in de buurt) en het tweede seizoen van Homeland kunnen hier qua kwaliteit niet aan tippen, althans volgens de heersende opinie van veel critici en ik, persoonlijk, ben het daar mee eens.
-
12 aug 2015
Ray Donovan is samen met Masters of Sex vernieuwd. Beide krijgen een 4e seizoen.
Bron: http://tvseriesfinale.com/tv-show/ray-donovan-masters-of-sex-season-four-renewals-for-showtime-tv-series-37715/

Vergelijkbare series

Homeland
2 stemmen
Mindhunter
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem