Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Girlfriend Experience krijgt een geheel nieuw tweede seizoen

Het is dus toch een anthologieserie, The Girlfriend Experience van Starz! Want de gelimiteerde serie is vernieuwd met een tweede seizoen, maar krijgt ook een geheel nieuw verhaal, plot en ook nieuwe karakters. Het tweede seizoen krijgt veertien afleveringen en zal in 2017 van start gaan.

Bedenkers Lodge Kerrigan en Amy Seimetz keren wel terug als uitvoerend producenten, schrijvers en regisseurs. Ook Philip Fleishman, Lodge Kerrigan, Amy Seimetz, en Jeff Cuban keren terug. Andrew Fierberg en Adele Romanski zullen ook uitvoerend producenten zijn.

“Het eerste seizoen van The Girlfriend Experience gaf ons de kans om alle smaken voor de kijker te benutten, zowel elke week een aflevering als alle dertien afleveringen in één keer te binge-watchen,” vertelt Carmi Zlotnik, managing directeur bij Starz! “We zijn erg blij dat we Starz! abonnees een tweede seizoen kunnen geven dat nieuwe GFEs zal gaan ontdekken.”

Het eerste seizoen had dertien afleveringen en ging op 10 april in première. Op 26 juni is de laatste aflevering uitgezonden. Vanaf 10 april was het volledige eerste seizoen te zien voor abonnees van Starz!. De serie is als volgt omschreven: The Girlfriend Experience verkent de relaties van de meest exclusieve courtisanes die hun cliënten voorzien van veel meer dan alleen seks. Deze leveranciers – of GFEs (Girlfriend Experience) – delen intimiteiten vaker aan romantische partners of echtgenoten en echtgenotes, daardoor worden ze quasi-geliefde en vertrouwelingen die rijkelijk worden betaald voor hun tijd.

Is het terecht dat The Girlfriend Experience een tweede seizoen gaat krijgen?


Vorige aflevering
Integration
Integration
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_thoontje
08 aug 2016 12:12 -
Wel raar dat ze het eerste seizoen links laten en herbeginnen. Er ws niet echt een afsluiter op dit seizoen wel leuke serie om naar te kijken, eens iets anders
Reageer
The Girlfriend Experience