Powers (2015)

6.8 / 10
40 min
Drama, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2015 - heden
NetwerkPlayStation Network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min2015 - heden
Powers (2015) is een Amerikaanse dramaserie van de zender PlayStation Network. De serie ging in première op 10 maart 2015.

Powers speelt zich af in een wereld waar mensen en superhelden bestaan. Je volgt een rechercheur die belast wordt met misdrijven waarbij superkrachten zijn gebruikt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (1)

Powers - Seizoen 2

5.5

Nieuws (7)

De tweede Amsterdam Comic Con: Begroet worden door IT en heel veel zingende cosplayers. Zo begon de zaterdagochtend 2 september in de Amsterdamse Rai. In de loop van de ochtend liep de Amsterdam Rai heel langzaam vol...
5 sep 2017
3
Weekoverzicht van 1 augustus tot en met 7 augustus * Weetjes: -Het einde van The Walking Dead was eigenlijk anders en eerder gepland. Nu iedereen in spanning wacht op het lot van Rick en consorten vertelde schrijver...
8 aug 2016
Ook voor de maand mei hebben we alles op een rijtje gezet. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender. 1 mei Penny Dreadful – Seizoen 3 (Showtime) #RichKids of Beverly Hills – Seizoen 4 (E!)...
30 apr 2016
3

Populaire reacties (8)

6
15 jul 2016
Oke...ik heb het geprobeerd, tot 2x toe maar ik krijg kromme tenen van deze serie...mag van mij op de bult van: leuk geprobeerd maar beetje mislukt...
5
08 dec 2015
Met enige regelmaat na gym opgesloten in het ballenhok als je ‘s ochtends weer had besloten om in de groene maillot van je zus naar school te gaan, omdat je dan zo lekker op Robin van Batman leek? Jezelf stilletjes in slaap huilen op die avonden dat je spiderman pyjama aan de waslijn hing en je moeder het veel te gevaarlijk vond om ‘m even een uurtje of twee op de verwarming te leggen? Zeul je al vier verhuizingen dat muffe houten kratje vol beschimmelde comics achter je aan, omdat je niet genoeg ruggengraat hebt om er afstand van te nemen? Ja? Nou, dan is PlayStation Network’s eerste produktie Powers misschien wel iets voor jou.

Als ex-wielrenner of -voetballer kun je in een zwart gat vallen, maar wat dacht je van ex-superheroes? Hoe kut is het als je ontdekt dat je je latexpakje nog wel aan kunt trekken, maar dat dit je er niet van zal weerhouden om vanaf het balkon op vijf hoog te pletter te storten? Daar waar je in het verleden elegant tussen de wolken(krabbers) door zoevend noodlijdende burgers te hulp schoot, neem je nu, net als ieder ander, gewoon de trap en de metro naar je werk. Mooi klote. Helemaal als je op dat werk ook nog eens iedere dag wordt geconfronteerd met wat jij ooit was, een superheld. Het is het droevige lot van detective Chris Walker, formerly know as Diamond (Dude! Van alle superheldennamen die je kon kiezen…). Chris is z’n power kwijt en probeert nu tijdens kantooruren kwaadwillende Powers (mensen met bovennatuurlijke krachten) een halt toe te roepen. Op zich gaat dat best aardig, tótdat een schim uit het verleden de neus weer tegen het raam drukt.

Als Richard Branson na jarenlang cd’tjes drukken opeens een vliegtuigmaatschappij kan beginnen en een Franse pepermolenfamilie van de één op de andere dag vierwielers van de lopende band laat rollen, waarom zou PlayStation zich dan niet mogen mengen in de oorlog om de aandacht van de seriekijker? Na ABC (Agent Carter, Agents Of Shield), The CW (Arrow, Flash) en Netflix (Daredevil, Jessica Jones) wagen zij zich aan een genre dat sinds het stoppen van Heroes in 2010 nog nooit zo populair lijkt te zijn geweest. Tuurlijk zijn de eerste stappen van PlayStation nog wat onzeker en is het niet meteen het succesverhaal Peugeot en Virgin in z’n beginjaren, maar voor een eerste probeersel is dat Powers nog niet eens zo heel erg slecht. Het is niet de eerste serie zijn die ik beschonken op een feestje onverstaanbaar brallend zou aanraden aan de licht geïrriteerde toehoorders, maar als je een liefhebber bent van ‘t genre kun je hem prima een kans geven. PlayStation heeft al een tweede seizoen aangekondigd, dus je kunt dit gewoon zien als work in progress. Rome wasn’t built in a day and neither was Powers. Waarom dit nou weer in het Engels moest, geen idee.

www.gumstarr.com

Vergelijkbare series