Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 25

Weekoverzicht 25

Ook in de week van 21 tot en met 27 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 25 van 2021.
Serienieuws

Casting Nieuws


Hoofdrolspelers voor The Devil’s Hour bekend


Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.

Hoofdrolspeler voor Expats bekend gemaakt


Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 25 (21 - 27 juni)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

All American: Homecoming pilot wordt begin juli uitgezonden


The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).

Derde seizoen S.W.A.T. (2017) binnenkort te zien bij Videoland


Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.

Laatste seizoen Van Helsing binnenkort bij Netflix


Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.

Laatste deel seizoen zes Vikings in juli bij Netflix te zien


Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.

Startdatum voor derde seizoen Sex Education


Otis en de rest van de Sex Education-gang zullen dit najaar terugkeren bij Netflix voor meer capriolen.

Gecancelde Series


UPDATE: Welke series gaan we niet terugzien in seizoen 2021-2022


Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.

Manifest wordt niet overgenomen


Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.

Geen vijfde seizoen voor Good Girls


Aan de misdaadgolf van Good Girls is een einde gekomen, er komt geen vijfde seizoen van de NBC-serie.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 24


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 14 tot en met 20 juni 2021 in Amerika.

Nieuwe Series


Interview With The Vampire krijgt groen licht van AMC


Lestat en Louis komen naar het kleine scherm, AMC heeft groen licht gegeven voor een seriebewerking van Anne Rice's Interview with the Vampire.

Spin-off


The Winchesters prequel Supernatural in de maak bij The CW


Supernatural , één van de belangrijkste series in de geschiedenis van The CW , krijgt een comeback met de prequel The Winchesters , waarin de ouders van Dean en Sam Winchester centraal staan.

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (25)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het zesde seizoen van The Flash (2014)


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het vijfde seizoen van Le Bureau des Légendes


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van The Sister; The Sister is gebaseerd op een boek van Neil Cross. Hoe heet dat boek? was Burial. Weetje: The Sister is een Britse psychologische thriller geregisseerd door Niall MacCormick en aangepast door Neil Cross uit zijn eigen roman Burial . De origineel titel was Because the Night.

- Het antwoord op de prijsvraag van Systrabönd (Sisterhood); Systrabönd (Sisterhood) is een IJslandse serie. Welke serie is niét uit IJsland? was Karppi. Weetje: Karppi is een Finse misdaadserie van de zender YLE

- Het antwoord op de prijsvraag van Le Bureau des Légendes; In Le Bureau de Légendes speelt Mathieu Kassovitz de rol van Guillaume Debailly. Maar wat is de codenaam van Debailly? was Malotru. Weetje: Vrij vertaald betekent Malotru, malloot. Of ook wel lummel, pummel, kinkel, vlegel.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juni 2021 die in week 26 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 28 juni


21.00 – Below Deck Mediterranean – Seizoen 6 (Bravo)
Why Women Kill – Seizoen 2 (Videoland)

-

Dinsdag 29 juni


StarBeam – Seizoen 4 (Netflix)
Black Lightning – Seizoen 4 (Netflix) laatste seizoen

-

Woensdag 30 juni


Somos. – Serie première (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten