Below Deck Mediterranean

8.4 / 10
43 min
Reality
Volg deze serie
8.4 / 10
5seizoenen/79afleveringen/2016 - heden
NetwerkBravo
5x17 21 september 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2016 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
Below Deck Mediterranean is een Amerikaanse realityserie van de zender Bravo. De serie ging in première op 3 mei 2016.

De serie volgt negen bemanningsleden die wonen en werken aan boord van een 150-mega-jacht, omdat het een nieuw charterseizoen onderneemt in de Middellandse Zee. Het aanbieden van ongeëvenaarde service aan rijke en compromisloze gasten wordt nog moeilijker omdat het team alles onder ogen ziet, van liefdedriehoeken tot het schokkend overkomen van medebemanningsleden met gasten. Voyaging van Santorini, Mykonos en veel van de Griekse eilanden, elke aflevering kenmerkt een nieuwe groep van elite klanten die een nieuwe reeks uitdagingen presenteren, terwijl ze de crew een glamoureuze levensstijl en exotische voordelen bieden die de meeste mensen alleen maar van het ervaren dromen. Voor deze jonge, aantrekkelijke en avontuurlijke yachties, duwt het "hard werken, spelen harder" karakter van de baan, gecombineerd met de druk van het werken in de meest exclusieve jachtscène ter wereld, het team dicht bij het breekpunt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 15
Seizoen 3
0 / 17
Seizoen 4
0 / 18
Seizoen 5
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Below Deck Mediterranean.

Nieuws (5)

Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
30 mei 2020
Bravo en EPIX hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
14 aug 2019
3
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mei 2019