Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Winchesters prequel Supernatural in de maak bij The CW

Supernatural , één van de belangrijkste series in de geschiedenis van The CW , krijgt een comeback met de prequel The Winchesters , waarin de ouders van Dean en Sam Winchester centraal staan.
Het project, dat nu in ontwikkeling is bij het netwerk, wordt geproduceerd door Supernatural- ster Jensen Ackles , die ook zijn Dean Winchester-personage opnieuw zal oppakken als verteller van de nieuwe serie, en Ackles' vrouw, Supernatural terugkerende gastacteur Danneel.


Jensen en Danneel Ackles

The Winchesters, dat een scriptverplichting heeft, is geschreven en uitvoerend geproduceerd door een andere Supernatural- aluin, voormalig co-executive producer Robbie Thompson.

Voor Sam en Dean waren er John en Mary. Verteld vanuit het perspectief van verteller Dean Winchester (Jensen Ackles), is The Winchesters het epische, onvertelde liefdesverhaal van hoe John Mary ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar ook de hele wereld.

“Nadat Supernatural zijn vijftiende seizoen had afgesloten, wisten we dat het nog niet voorbij was. Want zoals we in de serie zeggen, 'niets eindigt ooit echt, toch?'”, vertelde Jensen Ackles aan Deadline. “Toen Danneel en ik Chaos Machine Productions oprichtten, wisten we dat het eerste verhaal dat we wilden vertellen het verhaal was van John en Mary Winchester, of liever het bovennatuurlijke oorsprongsverhaal. Ik had altijd het gevoel dat mijn personage, Dean, meer had willen weten over de relatie van zijn ouders en hoe die tot stand is gekomen. Dus ik hou van de gedachte dat hij ons meeneemt op deze reis.”

Supernatural , gemaakt door Eric Kripke, is ontstaan ​​bij de WB en is de langstlopende sciencefiction/genre-serie in de geschiedenis van de Amerikaanse televisie. Als een favoriet van fans - en de CW-voorzitter Mark Pedwoitz - had de serie een loyale aanhang en sterke steun bij het netwerk. The CW deed twee eerdere pogingen om een Supernatural spin-off te lanceren met Bloodlines en Wayward Sisters , die beide werden geïntroduceerd als achterdeurpiloten.

Of Jared Padalecki (Sam) ook betrokken zal worden bij het project is niet bekend gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Inter
Inter 25 juni 2021, 13:34
Geweldig!!!
loup
loup 28 juni 2021, 08:18
Mooi nieuws!
BlackBiker
BlackBiker 28 juni 2021, 19:10
Kan leuk worden. Maar aan de andere kant, Supernatural is op tijd gestopt. Het format werd na 15 seizoenen toch een beetje sleets. Dus ik ben heel benieuwd of ze dit weer fris en fruitig kunnen maken of dat we weer een monster of de week serie krijgen.
Ik vind het heel jammer dat Wayward Sisters niets is geworden. Daar zag ik wel mogelijkheden. En die afleveringen met de dames vond ik ook altijd erg leuk.

Ik las overigens ergens dat Jared Padalecki helemaal niet op de hoogte was van deze nieuwe spin off en het via een tweet vernam. Dat viel geloof ik niet heel erg goed.
Log in om een reactie achter te laten