The Devils Hour

-
42 min
Thriller
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspelers voor The Devil’s Hour bekend

Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.

The Devils Hour draait om Lucy Chambers, een vrouw die elke nacht om precies 3.33 uur wakker wordt. Dat valt midden in het zogenaamde devil's hour, tussen 03:00 en 4:00. Haar naam houdt op onverklaarbare wijze verband met een reeks brute moorden rondom haar woonplaats, waardoor ze eindelijk antwoorden krijgt waar ze al jaren op wacht.

Jessica Raine (Baptiste) en Peter Capaldi (Doctor Who) gaan de hoofdrollen vervullen in The Devil’s Hour. Raine vervult de rol van Lucy Chamber. Capaldi zal te zien zijn als het belangrijkste doelwit van de politie. Agente Ravi Dhillon leidt deze klopjacht, deze rol wordt vervuld door Nikesh Patel (Starstruck).

Naast Raine, Capaldi en Patel zullen ook Meera Syal (The Split), Alex Ferns (Chernobyl), Phil Dunster (Ted Lasso), Barbara Marten (Sanctuary), Thomas Dominique (Blood Drive), Rhiannon Harper-Rafferty (The Donmar Warehouse's All-Female Shakespeare Trilogy), John Alastair (The Wrong Mans), Sandra Huggett (Coronation Street) en nieuwkomer Benjamin Chivers een rol spelen in de serie.


Jessica Raine
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wie houdt er tegenwoordig niet van tv-series? Bij MijnSerie kijken we tv-series voor ons werk, wie wil dat nou niet.
Gisteren, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Jeffrey Dean Morgan ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
2
Hulu heeft Tell Me Lies, van Emma Roberts (American Horror Story), besteld. Grace Van Patten (Nine Perfect Strangers) vervult de hoofdrol.
Gisteren, 11:00
OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
woensdag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56