Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen Sex Education

Otis en de rest van de Sex Education-gang zullen dit najaar terugkeren bij Netflix voor meer capriolen.

Het derde seizoen van de Netflix dramedyserie, die dit najaar te zien zal zijn, krijgt een nieuw hoofdstuk en nieuwe relaties, onbekende gezichten en meer. Naast het onthullen van de startdatum, heeft Netflix eerste beelden uitgebracht, die je hieronder kunt zien.


Hier is de verhaallijn voor het derde seizoen van Sex Education; 'Het is een nieuw jaar, Otis heeft losse seks, Eric en Adam zijn officieel en is Jean zwanger. Ondertussen probeert de nieuwe hoofdonderwijzer Hope (Jemima Kirke, Girls) Moordale terug te brengen naar een pijler van uitmuntendheid, Aimee ontdekt feminisme, Jackson wordt verliefd en doemt een verloren voicemail nog steeds op. Bereid je voor op toewijding, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.'

Naast Kirke zijn er ook nieuwe rollen voor Jason Isaacs (The OA) als Peter Groff (de oudere en succesvollere broer ), Dua Saleh als Cal (een genderneutrale leerling) en Indra Ové (Breeders) als Elsie's pleegmoeder. Vanaf 17 september is het derde seizoen van Sex Education te streamen bij Netflix.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
04x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sex Education