All American: Homecoming

-
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American: Homecoming pilot wordt begin juli uitgezonden

The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).

Nog niet zo lang geleden werd de pilot van een mogelijke spin-off van de serie All American (2018) aangekondigd. Het is nu bekend gemaakt wanneer de pilot uitgezonden zal worden. De pilot van All American: Homecoming verschijnt 5 juli. De pilot is onderdeel van het seizoen van All American (2018) dat momenteel wordt uitgezonden. De spin-off wordt in het midden van het 2022 televisieseizoen verwacht.

All American: Homecoming volgt een jonge tennisbelofte uit Beverly Hills en een elite honkbalspeler uit Chicago. Beide kampen ze met de hoge druk van universiteitssporten, terwijl ze navigeren door de hoogte- en dieptepunten en ontluikende seksualiteit van het vroege volwassen leven op een prestigieus Historisch Black College. GeffriMaya (Black-ish), die in de originele serie te zien is als Simone Hicks, vervult de hoofdrol in de pilotaflvering.


GeffriMaya
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wie houdt er tegenwoordig niet van tv-series? Bij MijnSerie kijken we tv-series voor ons werk, wie wil dat nou niet.
Gisteren, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Jeffrey Dean Morgan ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
2
Hulu heeft Tell Me Lies, van Emma Roberts (American Horror Story), besteld. Grace Van Patten (Nine Perfect Strangers) vervult de hoofdrol.
Gisteren, 11:00
OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
woensdag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56