Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspeler voor Expats bekend gemaakt

Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.

In 2018 gaf Amazon Prime Video al groenlicht aan de serie, waarvan Nicole Kidman dient als uitvoerend producent. De serie is gebaseerd op de bestseller The Expatriates van Janice Y.K Lee. Het verhaal draait om een internationale gemeenschap. De levens van de mensen uit de gemeenschap zullen na een plotselinge familietragedie voor altijd met elkaar verbonden zijn.

Jack Huston (Fargo) gaat de hoofdrol vervullen. Huston gaat de rol van David Starr vervullen. Hij heeft lang in de schaduw van zijn indrukwekkende vrouw Hilary geleefd. Wanneer de gemeenschap wordt getroffen door een ernstige gebeurtenis, duiken zijn oude demonen weer op en dwingen hem de confrontatie aan te gaan met wie hij is geworden. Naast Huston vervult Ji-young Yoo (Sweet Home) ook een rol in de serie.


Jack Huston
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wie houdt er tegenwoordig niet van tv-series? Bij MijnSerie kijken we tv-series voor ons werk, wie wil dat nou niet.
Gisteren, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Jeffrey Dean Morgan ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
2
Hulu heeft Tell Me Lies, van Emma Roberts (American Horror Story), besteld. Grace Van Patten (Nine Perfect Strangers) vervult de hoofdrol.
Gisteren, 11:00
OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
woensdag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56