Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 53

Weekoverzicht 53

Ook in de week van 28 december 2020 tot en met 3 januari 2021 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 53.
Serie van het Jaar Verkiezing 2020

Nominaties


Serie van het jaar 2020 - Beste beëindigde serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie beëindigde serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.

Serie van het jaar 2020 - Beste actrice


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie actrice. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere categorieën.

Serie van het jaar 2020 - Beste acteur


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie acteur. Tussen maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.

Serie van het jaar 2020 - Beste mini- en anthologieserie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie mini- en anthologieserie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.

Serie van het jaar 2020 - Meest teleurstellende serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie meest teleurstellende serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.

Serie van het jaar 2020 - Beste nieuwe serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie nieuwe serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.

Serie van het Jaar - Beste serie


Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie beste serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.

Serienieuws

Casting Nieuws


De cast van Doctor Who wordt uitgebreid


In het dertiende seizoen van de Britse sciencefictionserie Doctor Who zal een nieuw personage verschijnen, deze rol zal vervult worden door John Bishop (Fearless).

Datums


Derde seizoen Mocro Maffia in januari in première


Het derde seizoen van de misdaadserie Mocro Maffia gaat eind januari in première bij Videoland, dat is eerder dan de meeste mensen verwachtte.

Start- en premièredatums januari 2021


Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 53 (28 december - 3 januari)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Eerste twee seizoen S.W.A.T. (2017) verschijnen binnenkort op Videoland


Het eerste en tweede seizoen van de Amerikaanse politieserie S.W.A.T. (2017) zullen vanaf eind januari te bekijken zijn bij Videoland.

Tweede seizoen Strike eind deze maand te bekijken bij Ziggo


Vanaf eind deze maand is het tweede seizoen van de Britse detectiveserie Strike wekelijks te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

The Nest binnenkort te zien bij NPO


The Nest van BBC One zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. Daarnaast is de Britse miniserie vanaf begin februari wekelijks te bekijken bij NPO 2 en NPO Start.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 52


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 21 tot en met 27 december 2020 in Amerika.

Herfstseizoen 2020 van de grote vijf netwerken (ABC, CBS, FOX, NBS, The CW)


Sinds twintig jaar is ABC weer het best bekeken entertainment netwerk van het seizoen. De twee best scorende nieuwe series zijn afkomstig van CBS.

Nieuwe Series


Overzicht nieuwe series in januari 2021


In januari 2021 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Vernieuwde Series


Alice in Borderland (2020) vernieuwd met tweede seizoen


Netflix heeft de Japanse sciencefictionserie Alice in Borderland (2020) vernieuwd met een tweede seizoen.

Algemeen nieuws

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Nominaties en Prijzen


Flikken Maastricht haalt prijs binnen bij NPO Start Awards 2020


Flikken Maastricht is de meest gestreamde serie van NPO Start, daarnaast waren er prijzen voor onder andere de categorieën jeugdprogramma en documentaire.

MijnSerie nieuws

Column


December 2020: MijnSerie in 500 woorden


December hoort een feestmaand te zijn vol licht, lekker eten en gezelligheid. Door de lockdown en de vele regels die daarbij horen zag december 2020 er anders uit dan we gehoopt hadden.

Première Spotlicht - Januari


Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.

Poll


Serie van het jaar verkiezing 2021 poll december 2020


Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (53)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op de complete serie van Stargate SG-1


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van Stargate SG-1. We geven twee dvd-boxen weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op 80th Anniversary van Bugs Bunny


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de 80-jarige jubileumcollectie van Looney Tunes Bugs Bunny. We geven blue ray gift sets weg. Doe mee en maak kans op deze box!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Arrow; In het zevende seizoen van Arrow zit Oliver Queen in de gevangenis. Wat is zijn gevangenisnummer? was 4587. Weetje: Oliver Queen zit een levenslange gevangenis uit in het zevende seizoen als Inmate 4587.

- Het antwoord op de prijsvraag van Scooby Doo; Vincent Price deed in The 13 Ghosts of Scooby Doo de stem van Vincent VanGhoul. Maar in welk lied is zijn stem nog meer te horen? was Thriller. Weetje: Vincent Leonard Price Jr. (St. Louis (Missouri), 27 mei 1911 – Los Angeles (Californië), 25 oktober 1993) was een Amerikaans acteur. Hij is voornamelijk bekend om zijn rollen in horrorfilms. In 1983 was hij te horen in de videoclip van het nummer Thriller van Michael Jackson.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Toevoegen en/of wijzigen


Nieuwe series toevoegen via TMDB of Trakt, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Zoals inmiddels wel bekend heeft er in december 2020 een grote verandering plaats gevonden in de MijnSerie database. Die veranderingen zijn inmiddels doorgevoerd, maar er zijn een aantal wijzigingen die we graag met je doornemen.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van januari 2020 die in week 01/2021 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 4 januari


06.00 – BattleBots: Bounty Hunters – Serie première (Discovery Channel)

-

Dinsdag 5 januari


21.00 – Chopped – Seizoen 48 (Food Network)

-

Woensdag 6 januari


21.00 – Grand Designs – Seizoen 21 (Channel 4)

-

Donderdag 7 januari


Wat een jaar! – Seizoen 3 (VTM)
Go-Big Show – Serie première (TBS)

-

Vrijdag 8 januari


Ziggo Sport: Paniekvoetbal – Seizoen 2 (Ziggo Sport)

-

Zondag 10 januari


Yamishibai: Japanese Ghost Stories – Seizoen 8 (TV Tokyo)
00.30 - Horimiya – Serie première (BS11)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten