Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (53)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Star Trek: Discovery

Er hebben 276 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Star Trek: Discovery. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Bridgerton

Er hebben 257 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Bridgerton. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Mandalorian

Er hebben 221 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Mandalorian. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 25 december 2021.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 206 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 4 Maart 2021.


En op de vijfde plek staat His Dark Materials

Er hebben 188 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van His Dark Materials. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst