Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Flikken Maastricht haalt prijs binnen bij NPO Start Awards 2020

Flikken Maastricht haalt prijs binnen bij NPO Start Awards 2020

Flikken Maastricht is de meest gestreamde serie van NPO Start, daarnaast waren er prijzen voor onder andere de categorieën jeugdprogramma en documentaire.
Afgelopen jaar keken de kijkers van NPO Start het meeste naar Flikken Maastricht. Flikken Maastricht won van onder andere KLEM, waarvan het laatste seizoen dit jaar werd uitgezonden. KLEM werd tweede, daarop volgenden de series Dertigers, Oogappels en Hollands Hoop. Bekijk hieronder hoe hoofdrolspelers Angela Schijf (Meisje van plezier) en Victor Reinier (Baantjer) de award in ontvangst namen tijdens een virtuele uitreiking. Volgend jaar maakt de serie weer kans op de prijs, want vanaf januari gaat het vijftiende seizoen in première.

Video on youtube


Naast een award voor de meest gestreamde serie, reikte de NPO ook nog andere awards uit. Zo haalde Zondag met Lubach de award binnen voor meest gestreamde actualiteitenprogramma, First Dates voor meest gestreamde amusementsprogramma en is Brugklas het meest gestreamde jeugdprogramma van 2020. De meest gestreamde documentaire serie is Verdoofd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten