Horimiya

7.9 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7.9 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkNiconico
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Niconico
Horimiya is een Japanse animeserie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 10 januari 2021.

Hoewel ze op school wordt bewonderd om haar vriendelijkheid en academische bekwaamheid, verbergt middelbare scholiere Kyouko Hori een andere kant van haar. Omdat haar ouders vaak van huis zijn vanwege haar werk, moet Hori voor haar jongere broer zorgen en het huishouden doen, zodat ze geen kans heeft om buiten school te socializen.

Ondertussen wordt Izumi Miyamura gezien als een sombere otaku die een bril draagt. In werkelijkheid is hij echter een zachtaardig persoon die niet kan studeren. Verder heeft hij negen piercings verborgen achter zijn lange haar en een tatoeage op zijn rug en linkerschouder.

Bij toeval kruisen Hori en Miyamura elkaar buiten de school - en kijken niet zoals de ander verwacht. Deze schijnbaar tegenpolen worden vrienden en delen met elkaar een kant die ze nog nooit aan iemand anders hebben getoond.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Horimiya.
Horimiya