Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

De cast van Doctor Who wordt uitgebreid

In het dertiende seizoen van de Britse sciencefictionserie Doctor Who zal een nieuw personage verschijnen, deze rol zal vervult worden door John Bishop (Fearless).

"Het is tijd voor het volgende hoofdstuk van Doctor Who, en het begint met een man genaamd Dan" zei Chris Chibnall, showrunner van Doctor Who. De rol van het personage Dan zal vervult worden door John Bishop (Fearless), hij zal zich bij de cast van de serie voegen. Afgelopen november zijn de opnames van het dertiende seizoen van Doctor Who begonnen. Het is nog niet precies bekend wanneer het nieuwe seizoen in première gaat, maar naar verwachting zal dat later dit jaar gebeuren.

Het nieuwe personage Dan, hij raakt verwikkeld in de avonturen van de dokter en zal snel leren dat er meer in het universum is dan hij ooit zou kunnen geloven. Reizend door ruimte en tijd samen met de Doctor en Yaz, zal hij te maken krijgen met kwaadaardige buitenaardse rassen die verder gaan dan zijn wildste nachtmerries.



Het dertiende seizoen werd begin vorig jaar aangekondigd en het zal waarschijnlijk ook nog lang niet het laatste seizoen zijn. Piers Wenger, controller van BBC drama commissioning vertelde begin het jaar dat de serie nog een lange tijd zal blijven bij de BBC.
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Doctor Who