Alice in Borderland (2020)

7.8 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2020 - 2022 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202022 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
Alice in Borderland (2020) is een Japanse sciencefiction te zien bij Netflix. De serie ging in première op 10 december 2020.

De manga draait om Ryōhei Arisu (hetzelfde uitgesproken als "Alice" in het Japans), een mannelijke middelbare scholier die geïrriteerd is door zijn ondraaglijke leven van alledag. Op een avond gaat hij samen met zijn slechte vrienden Karube en Chōta naar de stad om rond te hangen. De stad is echter plotseling bedekt met gigantisch vuurwerk. Als hij bij zinnen komt, merkt Ryōhei dat er niemand anders in de buurt is. Ryōhei, Karube en Chōta bevinden zich in een andere wereld en worden gedwongen deel te nemen aan overlevingsspellen of sterven direct. De drie vechten om te leven en om een ​​weg terug te vinden naar hun eigen wereld.
Serie van het Jaar1x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
3e plaats in Beste anderstalige serie van 2023
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Populaire reacties (15)

avatar Futsudo
8
7 okt 2023
Alice in Borderland keert terug voor een derde seizoen. Netflix kondigde de terugkeer aan tijdens de APOS conferentie in Indonesië en bevestigde dat Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya terugkeren in de rollen van Arisu en Usaki.

Daarnaast bevestigde Netflix ook dat Shinsuke Sato terugkeert om seizoen 3 te regisseren.
avatar Faceman
8
12 jan 2023
Vond het tweede seizoen iets minder dan het eerste, maar nog steeds een serie van hoog niveau. Sommige afleveringen vond ik wat langdradig in het tweede seizoen, wel een mooi einde.

Vergelijkbare series

Alice in Borderland (2020)