Alice in Borderland (2020)

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
2x1 22 december 2022Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:Netflix
Alice in Borderland (2020) is een Japanse sciencefiction te zien bij Netflix. De serie ging in première op 10 december 2020.

De manga draait om Ryōhei Arisu (hetzelfde uitgesproken als "Alice" in het Japans), een mannelijke middelbare scholier die geïrriteerd is door zijn ondraaglijke leven van alledag. Op een avond gaat hij samen met zijn slechte vrienden Karube en Chōta naar de stad om rond te hangen. De stad is echter plotseling bedekt met gigantisch vuurwerk. Als hij bij zinnen komt, merkt Ryōhei dat er niemand anders in de buurt is. Ryōhei, Karube en Chōta bevinden zich in een andere wereld en worden gedwongen deel te nemen aan overlevingsspellen of sterven direct. De drie vechten om te leven en om een ​​weg terug te vinden naar hun eigen wereld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (6)

avatar BlackBiker
8
8 nov 2021
Ik ben hier toch maar eens aan begonnen. En ik kan zien waar Squid Games zijn idee vandaan heeft (hoewel de film Battle Royal ongetwijfeld ook een inspiratiebron was).
En eerlijk gezegd vind ik deze Japanse serie een stuk beter. Ik zit er nu twee afleveringen in en heb nog geen enkele keer een "doorspoel moment" gehad, wat ik bij Squid Games wel had.
Ik ga nog even rustig verder kijken, maar ik vind hem veelbelovend.
avatar Faceman
8
6 nov 2021
Seizoen 2 is nu te zien op Netflix

Vergelijkbare series

Alice in Borderland (2020)