Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Streamz breidt aanbod uit met het beste van Paramount+

Streamz breidt aanbod uit met het beste van Paramount+

De Vlaamse streamingdienst breidt zijn catalogus aanzienlijk uit met internationale content van Paramount+
Streamz en Paramount Global Content Distribution hebben een nieuwe licentie overeenkomst afgesloten. De Streamz-abonnee zal hiermee vanaf eind 2023 toegang krijgen tot verschillende nieuwe en klassieke series van de award winnende Paramount Pictures, CBS Studios en SHOWTIME®. Dankzij deze samenwerking zal Streamz dit najaar al verschillende recente topseries lanceren zoals Poker Face, Star Trek: Strange New Worlds en Rabbit Hole en bekende klassiekers als Twin Peaks, en Paw Patrol voor de kleinste kijkers.

Netwerken

Paramount+ komt naar Streamz

Streamz biedt sinds zijn lancering in 2020 een combinatie van exclusieve lokale series en hoogwaardige internationale fictie. Vanaf eind dit jaar kunnen kijkers zich verheugen op een sterke uitbreiding van het internationale aanbod met content van Paramount+. Het aanbod van Paramount+ bestaat voornamelijk uit spraakmakende series en films van Paramount Pictures en SHOWTIME®.

Streamz biedt al langer de nieuwste blockbusters en filmklassiekers van Paramount Pictures aan in Vlaanderen. Met deze nieuwe structurele samenwerking krijgt de Streamz kijker vanaf december ook toegang tot klassieke iconische- en recente award-winning series die tot nu toe nergens te zien waren in Vlaanderen. Daarnaast krijgen Streamz abonnees ook toegang tot de nieuwste Paramount+ series, tegelijkertijd met de VS.

Bart De Groote, CEO van Streamz: “Paramount+ staat internationaal bekend voor zijn hoogwaardig aanbod aan recente award-winning topseries, iconische klassiekers en grote blockbusters. Onze Streamz-kijkers zullen vanaf december als enige in Vlaanderen toegang krijgen tot deze bijzonder uitgebreide catalogus, met series van Star Trek: Strange New Worlds tot Twin Peaks. Bingeplezier verzekerd dus in de kerstvakantie. En daar stopt het niet: Streamz klanten zullen volgend jaar ook toegang krijgen tot de nieuwste Paramount+ series.”

Dan Cohen, Chief Content Licensing Officer bij Paramount+ en President van Republic Pictures: "Paramount staat synoniem voor hoogwaardig entertainment onder het Europese publiek. We zijn verheugd om met Streamz samen te werken om het merk Paramount+ in België te presenteren. Door de uitbreiding van onze licentieovereenkomst met Streamz, kunnen we Streamz-abonnees een handige, alles-in-één merkruimte bieden om geliefde terugkerende favorieten te bekijken en nieuwe content te ontdekken."

Dit najaar al kan de Streamz-abonnee de vruchten van deze mooie samenwerking plukken op het Vlaamse streamingplatform. Vanaf december biedt Streamz de meest spraakmakende recente Paramount+ series voor het eerst aan in Vlaanderen. Enkele series om naar uit te kijken, zijn het Emmy genomineerde komische misdaaddrama Poker Face, met Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange is the New Black), de prequelseries van de gelauwerde westernserie Yellowstone; 1883 en 1923 met Helen Mirren en Harisson Ford in de hoofdrol, de twee seizoenen van de serie Star Trek: Strange New Worlds en de spionage thriller Rabbit Hole met Kiefer Sutherland (Designated Survivor, 24) in de hoofdrol als een privé geheim agent die vals beschuldigd wordt van moord.

Maar ook heel wat bekende klassiekers zoals de vijf seizoenen van veelvuldig Golden Globe winnaar The Affair , alle seizoenen van de surrealistische dramaserie Twin Peaks en de Emmy en Golden Globe winnende westernserie Deadwood zullen aan de Streamz bibliotheek toegevoegd worden.

Ook de bekendste realityprogramma's van Paramount+, zoals Holland's Next Top Model en Geordie OGs, zullen binnenkort op Streamz te zien zijn.

In de kidsomgeving voegt Streamz dankzij deze unieke samenwerking eveneens heel wat content toe. Dit najaar te beginnen met de populaire series Paw Patrol, Dora the Explorer en Blaze and the Monster Machines. Zo kunnen ook de allerkleinste fans van Streamz binnenkort heel wat nieuws ontdekken op Streamz.

Er blijven ook heel wat filmklassiekers van Paramount bijkomen, zoals de Academy Award winnaars ‘No Country for Old Men’, 'An Officer and a Gentleman’, ‘The Truman Show’, ‘Saving Private Ryan’ en nog veel meer.

Streamz Premium+ abonnees krijgen dan weer toegang tot de nieuwste Paramount+ films, zoals ‘Mission Impossible – Dead Reckoning Part One’, de meest recente in de actiereeks met Tom Cruise (‘Top Gun: Maverick’), de zevende film in de Turtles reeks ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ met en van Seth Rogen (‘The Super Mario Bros. Film’), en de langspeelfilm ‘Paw Patrol: The Mighty Movie’.

Streamz-abonnees krijgen vanaf december toegang tot Paramount+ televisieseries. Deze worden integraal en zonder meerkosten geïntegreerd in hun huidige abonnementsformule.

Vanaf 20 24 zal de kijker ook kunnen uitkijken naar de nieuwste Paramount+ series, die tegelijkertijd met de VS zullen verschijnen. Deze zullen later aangekondigd worden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten