Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 8

Weekoverzicht 8

Weekoverzicht van 20 februari tot en met 26 februari

* Weetjes:
-Het is opmerkelijk dat sommige karakters zichtbaar ouder worden, maar dat niemand eigenlijk weet hoe oud dat karakter nu werkelijk is. Zoals bij het karkater Carl (Chandler Riggs) uit The Walking Dead. Niemand weet nu eigenlijk hoe oud Carl nu is. Zelfs Robert Kirkman kan daar geen antwoord op geven. “Robert en ik zijn het niet eens over een boel zaken,” aldus editor Sean Mackiewicz. “Het meest gaat het dan om de leeftijd van Carl. De ironie is dat ik weet dat Carl 7 is, net als jullie, omdat Robert in {comic} nummer 5 schreef dat hij zo oud is. Zo lang als Carl niet zegt hoe oud hij is sinds de tijdssprong in de comics, kun je alles negeren.” Kirkman vult aan: “Officieel is de tijdssprong in nummers 126 en 127 niet specifiek gebonden aan een aantal jaren. Het lijken er twee, maar kunnen er net zo goed meer zijn. Het is best mogelijk dat Carl vijf jaar ouder is geworden sinds de serie begon. Kinderen worden snel ouder!”


Algemeen Serienieuws
Suits
- Er zijn heel veel mitsen en maren, maar USA Network heeft aangeven in gesprek te zijn om een spin-off van Suits te produceren.

Datums Series
Fargo
- Het derde seizoen van Fargo zal in april van start gaan. Lees hier precies wanneer FX de serie gaat uitzenden.

Startdatums series op de Vlaamse TV
- Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie hierbij de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

The Get Down
- Netflix heeft bekend gemaakt op welke datum het tweede deel van het eerste seizoen van The Get Down van start zal gaan. Klik hier om te lezen op welke datum The Get Down verder gaat.

Zwarte Tulp
- RTL 4 heeft de serie Zwarte Tulp verplaatst vanwege tegenvallende kijkcijfers. Klik hier om te lezen naar welke dag Zwarte Tulp gaat.

Gecancelde Series
Doubt
- Er is geen ruimte meer voor twijfel. De dramaserie Doubt van CBS is vanwege zeer slechte kijkcijfers na slechts twee afleveringen gecanceld. De serie Doubt wordt direct uit het schema gehaald en vervangen door herhalingen van Bull om op 8 maart over te worden genomen door Criminal Minds: Beyond Borders. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de resterende elf afleveringen worden uitgezonden.

Yonderland
- Sky1 heeft de komedieserie Yonderland gecanceld, er komt geen vierde seizoen.

Nieuwe Series
Castle Rock
- Hulu heeft een nieuwe anthologieserie besteld, Castle Rock zal gebaseerd worden op de verhalen van Stephen King. NOTE: Hulu heeft nu ook al aangekondigd dat het eerste seizoen van de anthologie-/horrorserie Castle Rock tien afleveringen gaat krijgen. En Hulu heeft ook een beschrijving gegeven van de serie: “Een psychologische horrorserie die zich afspeelt in Stephen Kings multiversum. Castle Rock combineert de mythische schaal en intieme verhalen van Kings geliefde werken en weven die samen tot een epische saga van duister en licht, zich afspelend binnen een paar vierkante kilometer in Maine. Castle Rock is een nieuwe spannende serie/thriller, eentje die thema’s en werelden verkent van het hele canon van King.”

Gunpowder
- BBC One heeft een nieuwe driedelige serie Gunpowder besteld met onder andere Kit Harington en Liv Tyler in de hoofdrollen.

Vernieuwde Series
Made in Chelsea
- De E4 realityserie Made in Chelsea is vernieuwd met een dertiende seizoen. Het dertiende seizoen krijgt elf afleveringen. Wanneer het dertiende seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Six
- History heeft de dramaserie Six vernieuwd met een tweede seizoen dat begin 2018 van start zal gaan.

The Curse of Oak Island
- History heeft de realityserie The Curse of Oak Island vernieuwd met een vijfde seizoen.

The Mick
- FOX heeft de komedieserie The Mick vernieuwd met een tweede seizoen.

Ultimate Beastmaster
- Netflix heeft de wereldwijde competitieserie Ultimate Beastmaster vernieuwd met een tweede seizoen. Dit nieuws komt nog voor het eerste seizoen op 24 februari in première is gegaan. Het tweede seizoen is al opgenomen, maar in welke landen de competities plaatsvinden is nog niet bekend gemaakt. Uitvoerend producent zei over deze vroege vernieuwing: “Dit gebeurt normaal niet in onze industrie. Dit is het mooie van Netflix.”

Voltron: Legendary Defender
- Netflix heeft de animatieserie Voltron: Legendary Defender vernieuwd met drie seizoenen. Er zullen dus nog een seizoen vier vijf en zes komen bij de streamingdienst.

Walliams & Friend
-Er komt een tweede seizoen van de BBC One komediesketchserie Walliams & Friend.

Witless
- BBC Three heeft de komedieserie Witless vernieuwd met een derde seizoen. Het vijfdelige derde seizoen zal wel meteen de allerlaatste zijn.

Casting nieuws
Heel Holland Bakt
- Even leek het erop dat Martine Bijl dit najaar weer van de partij zou zijn in het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt. Helaas is zij nog niet fit genoeg om een heel seizoen te presenteren. André van Duin zal dus ook dit jaar de bakcompetitie presenteren. Martine Bijl zei er zelf over: “Zestien lange inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen.” André van Duin liet weten het niet erg te vinden nog een seizoen te moeten presenteren: “In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen."

Pilots
Instinct
- CBS heeft een nieuwe pilot besteld, Instinct, en ze hebben daarvoor al de mannelijke en vrouwelijke hoofdrol gecast.

The Trustee
- ABC heeft een dramedy pilot besteld, The Trustee, met ondere andere The Walking Dead alum Michael Cudlitz.

Columns
De Onbekende Seriekijker
- Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we Liesbeth de Raaf gevraagd naar welke series zij kijkt en waar, wanneer en met wie zij dan kijkt.

Showtime, aflevering 40
- Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


Kijkcijfers
Week 7
- Klik hier voor de kijkcijfers van 13 februari tot en met 19 februari.

Kijktip van de Week
When We Rise
- Kijktip van de week is de serie When We Rise. Klik hier om over de tip te lezen.


Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten
ABC
- ABC heeft pilots besteld en ook daarvan castingleden aangekondigd. Lees hier om welke pilots en acteurs het gaat.

FOX
- FOX heeft veel nieuws te vertellen deze week. Lees hier welke series er worden vernieuwd, waar Demi Moore gaat werken en wie er zijn toegevoegd aan bestelde pilots.

NBC
- NBC heeft een serie vernieuwd, en ook zijn er castleden toegevoegd aan series. Lees hier hier welke serie er is vernieuwd en welke acteurs zijn toegevoegd aan welke serie haar castinglijst.

Populairste series
Populairste series afgelopen week
- Welke series waren er in week 8 het populairst? Klik hier om het te lezen.


MijnSerie
Updates
- MijnSerie staat niet stil. Ook deze week zijn er weer updates geweest. Misschien niet meteen updates die heel erg opvallen maar toch zo dat het er allemaal beter uitziet. Zoals de update voor de laatste gebeurtenissen vrienden. Of voor premium gebruikers, de trending pagina die gewijzigd is.

Voor je Serieagenda*
*Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van februari.

-Maandag 27 februari:
17.00 - Wolfblood - Seizoen 5 (CBBC)

-Dinsdag 28 februari:
21.00 – Little Women: LA – Seizoen 6 (Lifetime)
21.30 - Married at First Sight (NL) - Seizoen 2 (RTL 4)
22.00 – Catastrophe – Seizoen 3 (Channel 4)

* Wist je Dat?:
-Bryan Cranston wel wil terugkeren als Walter White in Better Call Saul. Cranston vertelt: “Ik denk dat het leuk zou zijn. Maar ik ben er nog niet voor benaderd. Ik weet dat Vince [Gillian] niets zou doen dat het merk zou kunnen beschadigen. Dus denk ik: ‘Kan een kleine rol dan? Als je twee kerels in een supermarkt ziet? Ik weet het niet.’ We weten dan niet eens dat we elkaar drie jaar eerder zagen. Dat is het leven. Ik zou het meteen doen. Als Vince dat wil, doe ik het.” In het derde seizoen zullen we wel Giancarlo Esposite als Gus Fringe en Aaron Paul als Jesse Pinkman, maar Walkter White zal in het derde seizoen dus niet voorkomen. Misschien in het vierde seizoen?

Met overzichtelijke groet,

Mandy

Bryan Cranston

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Inna1989
Inna1989 27 februari 2017, 16:04
Dinsdag 28 februari:
21.25 – Chicago Fire - Seizoen 1 (Net5)
22.20 - Code Black - Seizoen 2 (Net5)
Log in om een reactie achter te laten