Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Get Down seizoen 1 – deel 2 van start in april

Geheel tegen hun eigen regels in heeft Netflix The Get Down in tweeën gesplitst. Normaal streamt Netflix een Original Netflix serie in één keer, maar voor The Get Down hebben ze een uitzondering gemaakt. Het eerste deel van de muzikale dramaserie ging op 12 augustus in première en had zes afleveringen. Het tweede deel, van zes afleveringen, zal vanaf 7 april te streamen zijn bij Netflix.

Video on youtube


Omdat Netflix geen kijkcijfers prijsgeeft is het lastig te zeggen of The Get Down echt een hit is, volgens de cijfers van SymphonyAm had The Get Down de eerste 35 dagen 4,91 miljoen kijkers. Het is dan ook de vraag of The Get Down een tweede seizoen gaat krijgen.

The Get Down van Baz Luhrmann speelt zich af in New York in de jaren 70. Precies in de periode dat disco zijn plaats moet gaan delen met hiphop. Het tweede deel gaat verder in 1978, een jaar nadat we de jongeren uit de South Bronx hebben verlaten. Leuk feitje; The Get Down was de duurste Netflix Original, maar The Crown heeft de serie qua kosten ingehaald.

Ga jij kijken naar het tweede deel van The Get Down? En hoop je op een tweede seizoen?


Baz Luhrmann
Vorige aflevering
Only from Exile Can We Come Home
Only from Exile Can We Come Home
01x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_antimidant
27 feb 2017 23:28 -
Yep, seizoen 2 mag ook komen.
Reageer
The Get Down