The Get Down

7.6 / 10
63 min
Drama, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2016 - 2017 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:63 min20162017 (Beëindigd)
Genres:DramaMuziek
Netwerk:Netflix
The Get Down is een Amerikaans muzikale dramaserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 12 augustus 2016.

The Get Down – wordt verteld door de toenmalige tieners van de South Bronx- en is het mythische en muzikale verhaal van de transformatie van New York in de jaren ‘70.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11

Recensies (1)

The Get Down - Seizoen 1 (Eerste drie afleveringen)

7

Nieuws (22)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
2 Nov 2017
4
Weekoverzicht van 12 tot en met 18 juni. Oproep: MijnSerie heeft vele goede schrijvers, maar helaas ontbreekt het nog aan schrijvers die met grote regelmaat nieuwsberichten willen/kunnen schrijven. Struin jij...
19 Jun 2017
Ondanks protesten en petities van de fans blijven de serie The Get Down en Sense8 gecanceld. Netflix rechtvaardigt nu in een verklaring deze beslissing. Zeer recentelijk besloot de streamingdienst om de muzikale serie...
12 Jun 2017
14

Populaire reacties (4)

5.6
13 Aug 2016
Een deel van de muziek maakt dat deze serie min of meer draaglijk blijft, maar verder is het zowat naar gewoonte van de "Netflix Originals" weer een absoluut mager beestje met een flinterdun voorspelbaar verhaaltje en een hoop ongeloofwaardige figuren, of beter gezegd karikaturen van wie ze moeten voorstellen.
Enig lichtpunt, tenminste als ze inderdaad al zelf zingt, is Herizen Guardiola.
De rest mag je bij elkaar en onder de mat vegen naast die andere "originals", een enkele uitzondering niet te na gesproken.

Vergelijkbare series

Vinyl
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem