Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Mick vernieuwd met een tweede seizoen

De hit-komedieserie van FOX The Mick is vernieuwd met een tweede seizoen. Dat is aangekondigd door David Madden, president Entertainment FOX Broadcasting Company: “Vanaf het prille beginstadium van ontwikkeling hebben we allemaal bij FOX een enorm vertrouwen gehad in The Mick en het heeft niet teleurgesteld. Kaitlin {Olson} is een onbevreesde comédienne en de rest van de cast heeft bewezen fenomenaal te zijn. John en Dave Chernin hebben een heldere visie van wat de serie is, en zij voeren die visie elke week tot in de perfectie uit. We konden werkelijk niet blijer zijn met The Mick en we zijn heel blij dat we de serie vernieuwd hebben met een tweede seizoen.”

The Mick vertelt het verhaal over een onbezonnen, brutaal en two-bit oplichtster, die haar hele leven is bezig geweest met spelletjes spelen met en het verafschuwen van het systeem en heeft een gebrek aan het nemen van enige verantwoordelijkheid. En plotseling moet ze haar verwende nicht en neefjes opvoeden. En dat is zo’n beetje alles wat ze dus niet wilde. Maar ondanks dat is ze van plan om deze kleine monsters om te toveren in hardwerkende, eerlijke en degelijke leden van de gemeenschap – iets waar ze absoluut niets van af weet.

Gemiddeld trekt The Mick 8 miljoen kijkers over verschillende multimedia-platforms. Op 28 februari is de elfde aflevering van het eerste seizoen van The Mick te zien bij FOX.

Kijk jij naar The Mick? Ben je blij met een tweede seizoen?


Kaitlin Olson
Vorige aflevering
The Graduate
The Graduate
02x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Mick