Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castle Rock, JJ. Abrams en Stephen King onthullen nieuwe Hulu anthologieserie

Castle Rock, JJ. Abrams en Stephen King onthullen nieuwe Hulu anthologieserie

Na hun samenwerking aan 11.22.63 gaat JJ. Abrams opnieuw samenwerken met Stephen King aan een nieuwe Hulu-gelimiteerde serie, gebaseerd op het werk van King. De serie is getiteld Castle Rock en wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door Sam Shaw, bedenker van Manhattan.

Hulu heeft de anthologie-serie Castle Rock besteld, dat vernoemd is naar de locatie die voorkomt in vele van King’s boeken. De serie Castle Rock zal vele karakters en thema’s uit deze boeken en locatie samenbrengen. Elk seizoen zal andere karakters en verhaallijnen volgen terwijl er thema’s en bepaalde karakters uit voorgaande seizoenen verweven worden in het verhaal.

Video on youtube


Fans van Stephen King, bekend als Constant Readers, zullen de namen zoals de fictieve stad in Maine uit de boeken herkennen in de bovenstaande teaser-video. Hierbij zien we boektitels als Cujo, The Dead Zone en The Body. Ook zien we locaties en karakters uit de boeken als Salem’s Lot, de Shawshank Stat Prison, Pennywise (It) en Annie Wilkes (Misery) en vele andere voordat we uitzoomen naar de kaart van Maine. En in de onderstaande tweet van JJ.Abrams' Bad Robot zien we staan: “Wat is de hoax in het bos?”


Stephen King nodigt samen met JJ. Abrams de kijker uit om binnenkort een reis te maken naar Castle Rock. En dat we bang moeten zijn.


Er is nog niets bekend gemaakt over wanneer de serie Castle Rock opgenomen gaat worden, wie er op de casting-lijst staat of wanneer de serie in première gaat. Zodra er meer nieuws is, laat MijnSerie je dat uiteraard weten.

Welke karakters en plaatsen hoop jij terug te zien in Castle Rock?


Stephen King
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Nostromo
Nostromo 20 februari 2017, 11:26
Plaats Derby en karakter Andre Linoge
renzoroy
renzoroy 20 februari 2017, 22:54
kan niet wachten :)
Log in om een reactie achter te laten