Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS cast vrouwelijke hoofdrol voor pilot van Instinct

CBS cast vrouwelijke hoofdrol voor pilot van Instinct

Het boek van James Patterson (Zoo), waarop de serie mede gebaseerd zal zijn, zal binnenkort verschijnen. Maar de hoofdrollen voor de één uur durende serie Instinct zijn al ingevuld. Naast Alan Cumming (The Good Wife) zal Bojana Novakovic (Rake) de vrouwelijke hoofdrol gaan spelen.

Instinct, voorheen getiteld Killer Instinct en Dr. Death, gaat over Dylan (Cumming), een voormalig CIA agent die sinds hij weg is gegaan bij de CIA een ‘normaal’ leven heeft opgebouwd als professor en schrijver. Hij wordt weer zijn voormalige leven ingetrokken als de NYPD (New York Police Department) zijn hulp nodig heeft om een seriemoordenaar te stoppen. Novakovic zal Lizzie gaan spelen, een topdetective bij de NYPD die Dylan benadert om haar te helpen in deze zaak.

De pilot wordt geschreven door Michael Rauch (Royal Pains). Hij zal naast Alex Kurtzman, Heather Kadin, Bill Robinson, Leopoldo Gout, Patterson en Cumming uitvoerend producent zijn. Wanneer de serie Instinct in productie zal worden genomen is niet bekend gemaakt. Ook niet wanneer de pilot in première gaat bij CBS.

Denk jij dat CBS met deze serie Instinct iets goeds in handen heeft?


Bojana Novakovic
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sarlottje
sarlottje 20 februari 2017, 11:21
Ik denk het wel!
Log in om een reactie achter te laten