Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Six vernieuwd met een tweede seizoen

History heeft het Navy Seal Team Six toestemming gegeven om nog een tweede seizoen missies uit te voeren. Het tweede seizoen krijgt een missie van tien afleveringen en zal in het begin van 2018 van start gaan. Het zal deze zomer worden opgenomen.

Op dit moment wordt het eerste seizoen nog uitgezonden, maar Six is nu al de nummer één van History’s nieuwe series. Op 8 maart zal de laatste aflevering worden uitgezonden van het eerste seizoen. Tot nu heeft Six een gemiddelde behaald van 2.9 miljoen kijkers inclusief uitgesteld kijken van drie dagen.

Six vertelt in het eerste seizoen het waargebeurde verhaal over de missie van Navy Seal Team Six om een leider van de Taliban te doden. Het team ontdekt echter dat één van hen samenwerkt met de terroristen.

Six is een boeiende dramaserie die onze moderne geschiedenis omarmt, terwijl het enorm relevant is in het klimaat van de hedendaagse cultuur,” Zei Jana Bennett, president en algemeen manager bij History. “Het heeft een echte snaar geraakt bij onze kijkers en we zijn erg trots dat we de moedige verhalen mogen vertellen, van zowel op als buiten het slagveld, van de complexe levens van deze elitegroep van militairen.”

Ben jij blij met de vernieuwing van Six?


Vorige aflevering
Danger Close
Danger Close
02x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Six