Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC pilot en casting nieuws

ABC pilot en casting nieuws

ABC heeft niet alleen pilots besteld maar ook direct castleden aangekondigd die in die pilots een rol gaan spelen. Ook heeft ABC een castlid van een rechtstreeks tot serie bestelde thriller aangekondigd. MijnSerie heeft het voor je op een rijtje gezet.

Inhumans, de ABC/Marvel-superheldenserie heeft Iwan Rheon, die Ramsey Bolton speelde in Game of Thrones, een belangrijke rol gegeven, namelijk die van Maximus. Rheon is het eerste officiële castlid voor de serie Inhumans. Maximus is een intelligente, duivelse Inhuman die zeer loyaal is aan de bevolking van Attilan en zijn broer, de koning. Stiekem heeft hij echter het intense verlangen om de kroon zelf te dragen. Het is de bedoeling dat de eerste twee afleveringen van Inhumans eerst in september in Amerika in de Imax bioscopen gaat draaien om daarna exclusief bij ABC door te gaan. Of Inhumans ook in de Nederlandse bioscopen gaat draaien is niet bekend gemaakt.

Marc Cherry’s nieuwe naamloze ABC dramapilot heeft Emily Rose (Haven) gecast als Vonda Jean, een lijkshouwer en voorheen tweede bij een schoonheidswedstrijd. Rose zal samen met Reba McEntire (Reba) spelen. McEntire speelt de rol van Ruby Adair, de sheriff van het kleurrijke stadje Oxblood. Naast deze twee zullen ook Jack Coleman (Heroes Reborn), Ben Esler (Hell on Wheels), Natalie Hall (Star-Crossed) en Saidah Ekulona (Impastor) een rol spelen in de nieuwe serie.

Jason Ritter (Parenthood) is gecast als hoofdrolspeler in de nieuwe ABC lichte dramapilot The Gospel of Kevin. The Gospel of Kevin gaat over Kevin (Ritter), een man wiens geluk hem in de steek laat, maar van God de opdracht krijgt om de wereld te redden. Michele Fazekas en Tara Butters zijn de showrunners en schrijvers. Paul McGuigan zal de pilot regisseren.

Somewhere Between, de nieuwe thriller-/dramaserie met een bovennatuurlijke twist, heeft Devon Sawa (Nikita) gecast als tegenspeler van Paula Patton (Single Ladies). Sawa zal in de huid kruipen van Nico Jackson, een politieagent die privédetective is geworden. Somewhere Between kreeg direct een serieorder van tien afleveringen en het is de bedoeling dat Somewhere Between in de zomer van 2017 in première gaat. In het weekoverzicht 51 en weekoverzicht 4 kun je meer lezen over de serie Somewhere Between.

Naar welke serie kijk jij uit bij ABC?


Emily Rose
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

winthoos
winthoos 23 februari 2017, 12:36
Het is natuurlijk afwachten, maar met Emily Rose beloofd het wel wat.
Log in om een reactie achter te laten