Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC vernieuwt en castingnieuws

NBC vernieuwt en castingnieuws

Enrique Murciano is gecast voor een belangrijke rol in de NBC misdaadserie The Blacklist (Bloodline, Power). Murciano zal in de laatste vier afleveringen van het vierde seizoen van De serie te zien zijn. Of hij ook daarna nog te zien is in The Blacklist, hangt af of de serie vernieuwd gaat worden met een vijfde seizoen. Murciano zal Julian Gale gaan spelen, een FBI onderzoeker en voormalig collega van Ressler, die door zijn obsessieve neigingen een waardevolle agent kan zijn maar ook een risicovolle.

Danny Pino (Cold Case) is gecast als tegenspeler van Chris North (Tyrant) en Leven Rambin (The Path) in de rechtstreeks tot serie bestelde twaalfdelige procedurele dramaserie Gone voor NBC Universal International Studios, Germany’s RTL en France’s TF1. Het is de bedoeling dat Gone in de winter van 2017-2018 in première gaat. Gone vertelt het fictieve verhaal van Kit ‘Kick’ Lannigan (Rambin), overlever van een bekende kindermishandelingszaak, en Frank Booth (North), de FBI-agent die haar gered heeft. Pino zal John Bishop spelen, een voormalig inlichtingen-officier van het leger.

Ondanks alle hardnekkige geruchten dat Days of Our Lives gecanceld ging worden, heeft NBC besloten om de middagsoap te vernieuwen met een 52ste seizoen. Days of Our Lives is de langste lopende soapserie ter wereld. “Het is een geweldige dag in Salem {het fictieve dorp waar DoOL zich afspeelt},” zei producent Ken Corday. "We zijn blij te kunnen melden dat we lid blijven van de NBC-familie, na meer dan 51 jaar aanwezigheid in de harten en huizen van ons fans."



Hoop jij dat The Blacklist vernieuwd gaat worden?


Enrique Murciano

Leven Rambin
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 23 februari 2017, 13:17
Die vernieuwing van The Blacklist laat wel lang op zich wachten.
JanWillemK
JanWillemK 23 februari 2017, 16:27
Enrique Murciano, leuk! Speelde 'Felipe Lobos' in de serie Power heel goed.
Log in om een reactie achter te laten