Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 40

Weekoverzicht 40

Weekoverzicht van 3 oktober tot en met 9 oktober

* Weetjes:
-The Big Bang Theory zal waarschijnlijk vernieuwd worden voor een laatste elfde seizoen. En dit zonder dat de cast vraagt om een salarisverhoging. Betrouwbare bronnen vermelden dat de saamhorigheid onder de cast zo groot is en dat ze een nieuwe deal en een salarisverhoging minder belangrijk vinden dan de series erfenis hoog te houden en te beschermen. Maar zelfs al zou hun salaris niet verhoogd worden, zitten televisieland's favoriete nerds nog steeds op rozen.


Algemeen Serienieuws
Gilmore Girls: A Year in the Life
- Op Netflix zijn alle zeven seizoenen te zien van de Gilmore Girls. Ter voorbereiding van de nieuwe vierdelige miniserie Gilmore Girls: A Year in the Life kijkt Netflix samen met de cast terug.

The Grand Tour (2016)
- Geen halve maatregelen om kijkers naar het nieuwe autoprogramma van Amazon te lokken. The Grand Tour (2016) openingsscène duurste ooit. NOTE: de officiële trailer is al 2,4 miljoen keer bekeken.

The Walking Dead
- Even je geheugen opfrissen voor het zevende seizoen begint van The Walking Dead. En daarna lezen wat de kijker te wachten staat in het zevende seizoen. Klik hier om te kijken naar een sneak peak van het begin van het zevende seizoen. Kun jij bepalen wie er nu dood is?

Datums Series
Black Sails
- Aan het piratenleven in Black Sails komt een einde. Het vierde en laatste seizoen van de Starz! Serie gaat in januari 2017 van start.

Criminal Minds
- Veronica zou op 5 oktober van start gaan met het nieuwe seizoen van Criminal Minds. Helaas is voor de fans die kijken via de Nederlandse zender is deze datum verschoven. Veronica legt het op Facebook als volgt uit: “Beste fans, we hebben goed en slecht nieuws. Het nieuwe seizoen Criminal Minds komt eraan, maar begint niet op 5 oktober (zoals we eerder hebben verteld), maar op 14 december. We snappen dat dit voor veel mensen een flinke teleurstelling is. Daarom willen we graag even uitleggen waarom het verschoven is. Doordat er op woensdag regelmatig een Champions League wedstrijd is, zou het nieuwe seizoen vaak onderbroken worden. Doordat we het laten starten op 14 december voorkomen we dit en kun je gewoon elke week genieten van een aflevering. Zonder dat je regelmatig moet wachten omdat er voetbal op is. We begrijpen dat dit vervelend nieuws is voor iedereen die zich enorm verheugd had op woensdag, maar hopelijk kunnen we jullie zo een veel fijnere kijkbeleving bieden in december.”


Humans
- Het duurt nog ongeveer drie weken, maar dan gaat het tweede seizoen van de achtdelige serie Humans van start bij Channel 4.

Marvel’s Iron Fist
- Netflix heeft de premièredatum aangekondigd van hun vierde Marvel superheldenserie Marvel’s Iron Fist.

Outsiders
- Het tweede seizoen van de dramaserie over de Farrell-clan en hun plekje op aarde in de heuvels van de Appalachia gaat op 24 januari 2017 van start bij WGN America.

Shadowhunters
- Op de New York Comic Con is bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Shadowhunters op 2 januari 2017 van start zal gaan. En Paul Wesley (The Vampire Diaries) gaat een aflevering regisseren.


Shooter (2016)
- Drie maal is scheepsrecht. Een derde premièredatum van Shooter (2016) is bekend gemaakt.

Voltron: Legendary Defender
- Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Voltron: Legendary Defender vanaf 20 januari 2017 te zien zal zijn.

Gecancelde Series
Crisis in Six Scenes
- Woody Allen vindt series maken moeilijker dan films. Er komt geen tweede seizoen van de Amazon komedieserie Crisis in Six Scenes.

Sherlock
- Volgens Benedict Cumerbatch voelt het als een eind van een tijdperk, wat betekent dat er waarschijnlijk geen vijfde seizoen komt van Sherlock.

Nieuwe Series
Dynasty
- The CW gaat, in navolging van Dallas, na 27 jaar Dynasty nieuw leven inblazen. Klik hier om het artikel te lezen.

Paranormal Event Response Unit
- De film What We Do in the Shadows uit 2014 krijgt een spin-off in de vorm van een serie. Klik hier om er over te lezen.

Trollhunters
- In december 2016 gaat de animatieserie Trollhunters van regisseur Guillermo del Toro bij Netflix in première. Het is de laatste rol die de onlangs overleden Anton Yelchin deed. Del Toro: “De simpele goedheid en prachtige ziel kwam elke keer dat Anton iets insprak naar boven. We hebben heel erg ons best gedaan om ervoor te zorgen dat zijn stem bewaard bleef voor deze serie.” Trollhunters volgt de vijftienjarige Jim (Yelchin), die veranderd wordt in een trollenjager nadat hij een magisch amulet vindt. Samen met zijn beste vriend Toby (Charlie Saxton) en de wijze vierarmige trol Blinky (Kelsey Grammer) moet hij zowel de strijd tegen kwaadaardige trollen als huiswerk zien te combineren.


Vernieuwde Series
America's Got Talent
- NBC heeft aangekondigd dat de talentenjacht America's Got Talent zeker nog tot 2019 op de buis zal blijven. Ze hebben de serie vernieuwd tot en met een veertiende seizoen.

American Horror Story
- Goed nieuws kan de seriefan niet vaak genoeg horen. American Horror Story krijgt officieel een zevende seizoen.

Ash vs Evil Dead
- Op 9 oktober is het tweede seizoen van Ash vs Evil Dead van start gegaan. Starz! heeft besloten om niet te wachten tot het tweede seizoen is uitgezonden om de komische horrorserie te vernieuwen met een derde seizoen.

Black Mirror
- Goed nieuws voor de fans van de voormalige Channel 4 serie Black Mirror. Netflix heeft de serie vernieuwd met een vierde seizoen.

Our Girl
- De BBC heeft besloten om de dramaserie Our Girl een derde seizoen te geven.

Stitchers
- In 2017 gaat het derde seizoen van de populaire Freeform serie Stitchers van start. Klik hier om te lezen, horen en zien hoe en waar de hoofdrolspelers het goede nieuws aankondigden.

Afleveringen
Wynonna Earp
- Oorspronkelijk heeft het tweede seizoen van de horrorserie Wynonna Earp tien afleveringen gekregen. Syfy heeft besloten om er nog twee bij te bestellen. Wat de teller op twaalf afleveringen zet.

Algemeen nieuws
- Komedie verdient beter dan drama, en sterren in talkshows en realityshows krijgen lekker betaald. Klik hier om te lezen wie het meest verdient met acteren.

Columns
De Onbekende Seriekijker
- Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we wichitavrijkom gevraagd naar welke series zij kijkt en waar, wanneer en met wie zij dan kijkt.

Showtime, aflevering 22
- Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


Uit het leven van een bingewatcher: Het leed dat serieverslaving heet
- Jenny Veerman heeft weer een column geschreven in de reeks 'Uit het leven van een bingewatcher'. Klik hier om de nieuwe column te lezen.


Kijkcijfers
Week 39
- Klik hier voor de kijkcijfers van 26 september tot en met 2 oktober.

Westworld
- De eerste aflevering van Westworld had meer kijkers dan de eerste aflevering van Game of Thrones. Lees hier meer.

MijnSerie
Recensies
- Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te kunnen lezen en te lezen of je nog een serie kan toevoegen of verwijderen aan je kijklijst.

Prijsvragen
- Tot 13 oktober kun je kans maken op de onderstaande series:

Gomorra (2014)
- Klik hier als je kans wilt maken op het tweede seizoen van Gomorra (2014).

The Walking Dead
- Klik hier als je kans wilt maken op het zesde seizoen van The Walking Dead.

Voor je Serieagenda*
*Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van oktober.

-Maandag 10 oktober:
00.00 – Freakish – Serie première (Hulu)
21.00 – Drifters – Seizoen 4 (E4)
22.00 – Made in Chelsea – Seizoen 12 (E4)

-Dinsdag 11 oktober:
20.00 – Ben and Lauren: Happily Ever After – Serie première (Freeform)

-Woensdag 12 oktober:
04.00 – The Letter – Serie première (Freeform)

* Wist je Dat?:
-Kit Harrington (Game of Thrones) al een nieuwe baan heeft? Ondanks het feit dat er nog twee kortere seizoenen komen van Game of Thrones gaat Harington bij de BBC in een nieuwe serie spelen over Guy Hawkes. De serie krijgt drie afleveringen en heeft de titel Gunpowder gekregen. “1605. Dit historische drama draait om de Britse radicaal Fawkes en een groep provinciale Engelse katholieken die proberen het House of Lords in het Engelse parlement op te blazen en King James I te vermoorden, om zo weer een katholiek op de troon te helpen. De aanslag, of zoals het genoemd wordt, The Gunpowder Plot, werd op 5 november ontdekt door de autoriteiten, die bij Westminster Palace ontdekten dat Fawkes explosieven bewaakte. Tot op vandaag de dag vieren Britten elk jaar op 5 november Guy Fawkes Night.” Leuk weetje: “Harington zou afstammen van een van de bondgenoten van Fawkes, Robert Catesby en heeft zelf een script geschreven dat gerelateerd is aan het Gunpowder Plot.”

Met overzichtelijke groet

Mandy

Kit Harington

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

sarlottje
10 oktober 2016, 13:19
En weer bedankt!
0
Mandy1966
10 oktober 2016, 13:30
Geen dank hoor, we doen het van harte en met veel plezier.
0
sarlottje
10 oktober 2016, 21:39
Grand tour is alweer 4,5 miljoen keer bekeken!
0
Log in om een reactie achter te laten