Trollhunters

8.1 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/52afleveringen/2016 - 2021 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20162021 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Netflix
Trollhunters is een Amerikaanse animatieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 23 december 2016.

Trollhunters is gebaseerd op een boek van Guillermo del Toro en speelt zich af in de fictieve stad Arcadia. Onder de oppervlakte van Arcadia blijkt de wereld net zo groot als daarboven. De doodgewone tiener Jim Lake Jr. vindt een amulet en dit zorgt ervoor dat hij gezien wordt de Trollhunter die de goede trollen beschermt tegen krachtige slechteriken. Hij is de eerste mens die de rol krijgt en samen met zijn menselijke vrienden en enkele trollen aanvaardt hij de belangrijke taak.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Populaire reacties (3)

avatar Symfoton
9
4 Mei 2017
Ben erg aan het genieten van Trollhunters... Met name de humor, vooral die van Toby (Tobias). Wat me opvalt zijn dat de (Amerikaanse) stemmen erg goed zijn. Het verhaal is niet overal heel sterk te noemen, maar het draait vooral om de actie, de genoemde humor en de strakke animatie. Ik denk wel dat 1 seizoen genoeg is. Uitmelken zou dodelijk zijn. Goed gedaan en laten we wel wezen, hoeveel series zijn er waar kinderen en volwassenen van kunnen genieten?
avatar Patriezja
9
21 jan 2018
Superleuke serie die lekker wegkijkt, veel humor heeft en mooi gemaakt is! Voor jong en oud
Trollhunters