Our Girl

8,0 / 10
60 min
Drama, Oorlog
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
4seizoenen/28afleveringen/2013 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2013 - heden
Genres:DramaOorlog
Netwerk:BBC One
Our Girl is een Britse oorlog-dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 21 september 2014.

In het eerste seizoen van Our Girl volgen we militaire verpleegster Molly als ze voor het eerst een missie naar Afghanistan bijwoont. Molly maakt deel uit van het medische personeel. Kan ze zich redden? Wordt ze aanvaard en hoe reageren Molly’s collega’s op haar?
In het tweede seizoen krijgen we te maken met militaire verpleegster Georgie Lane, die op missie is geweest naar Afghanistan en West-Afrika. Tijdens haar nieuwe missie krijgt ze te maken met de gevaarlijke en steeds veranderende situatie in Oost-Afrika.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 2
0 / 5
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Our Girl.

Nieuws (6)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
14 aug 2020
1
Ook voor de maand oktober 2017 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Tenzij anders** vermeld gaat het hier om Amerikaanse releasedatums....
29 sep 2017
5

Populaire reacties (4)

7.3
08 okt 2016
Voor mij hoeft men deze serie in ieder geval echt niet te verlengen.

Na de pilot/tv-film te hebben gezien die eigenlijk best goed was gaat het vanaf de eersre aflevering met een rotvaart bergaf.
Het grote probleem is dat men "Our Girl" Molly Dawes wil afschilderen als een heldin in plaats van een ietwat geloofwaardig verhaal te vertellen.

Helaas wordt het er bij elke nieuwe aflevering alleen maar erger op zodat je al snel op je tanden gaat beginnen bijten van ergernis, tenzij je een heel goedgelovig persoon bent.
Aan het eind van de vierde aflevering heb ik er dan ook de stekker uitgetrokken want nog meer onzin kon ik echt niet hebben.

Zoals gewoonlijk heb ik daar ook mijn redenen voor. in volgende spoiler...
8.3
06 okt 2016
Wat een ongelooflijke mooie serie!!
Al heb ik het dan wel over seizoen 1. De rest vind ik vele malen slechter!

Vergelijkbare series

Strike Back
5 stemmen
Valor (2017)
3 stemmen
The Brave
3 stemmen
Bodyguard
2 stemmen