Stitchers

7.6 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/31afleveringen/2015 - 2017 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20152017 (Beëindigd)
Netwerk:Freeform
Stitchers is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Freeform (voorheen ABC Family). De serie ging in première op 2 juni 2015.

Stitchers gaat over een jonge vrouw die bij een geheime overheidsinstelling komt te werken. Zij wordt in onlangs overleden mensen gestopt en via de herinneringen van die persoon onderzoeken ze moorden.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Populaire reacties (16)

avatar TM1993
10
13 dec 2015
Ik had het niet verwacht, maar ik vind Stitchers erg leuk. Vanaf de eerste aflevering wil je meteen verder kijken.
Het leuke aan de series van ABC Family vind ik de balans tussen bijvoorbeeld werk en de persoonlijke levens van de personages. Dat is ook in deze serie heel goed. Er is elke aflevering een nieuwe zaak en daarbuiten zijn er ook een paar doorlopende verhaallijnen, zoals de vragen die Kirsten heeft over de dood van haar vader Ed.
Elke aflevering wordt Kirsten in het lichaam van een overledene "gestitcht" waardoor ze herinneringen van de overledene kan terughalen en zo proberen ze de moorden op te lossen. Eerst vond ik dit "eng" klinken want ik houd helemaal niet van lijken en bloed etc. Gelukkig zie je de lijken altijd maar kort liggen dus dat viel me erg mee!
De hoofdpersoon is Kirsten en ondanks dat ze door een soort stoornis geen idee heeft voor tijd en daardoor ook minder gevoelens en emoties heeft, erger ik me nooit aan haar. Het is erg leuk hoe Kirsten, Cameron, Camille en Linus samenwerken. Vooral Kirsten & Cameron (gespeeld door Kyle Harris, Seth uit The Carrie Diaries) zijn erg leuk samen.
De seizoensfinale was erg goed. Spannend einde waardoor ik erg benieuwd ben naar seizoen 2. Leuk dat deze serie is vernieuwd, ondanks de niet al te goede kijkcijfers in Amerika. Ook de Halloweenaflevering is leuk.
Als je andere ABC Family series leuk vindt, is Stitchers ook iets voor jou! Met moordzaken, "stitchen" en aandacht voor de persoonlijke levens van de hoofdpersonages is het een serie die erg fijn wegkijkt. Het tempo in de serie
bevalt mij heel erg. Daardoor zit je er meteen in en ben je benieuwd naar elke nieuwe aflevering.
avatar winthoos
8
1 aug 2015
De eerste 3 afleveringen gezien. Mooie serie.
Stitchers