Deadwood

8.1 / 10
54 min
Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/36afleveringen/2004 - 2019 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:54 min20042019 (Beëindigd)
Genres:Western
Netwerk:HBO
Deadwood is een Amerikaanse westernserie van de zender HBO. De serie ging in première op 21 maart 2004.

Deadwood speelt zich af aan het einde van de negentiende eeuw in Deadwood (South Dakota), een stadje dat toentertijd beheerst werd door de goudkoorts. Een helse plaats vol misdaad en corruptie. Het leven is er hard, keihard. Een menigte rusteloze mislukkelingen die koortsachtig op zoek is naar goud, trekt naar deze vogelvrije nederzetting waar alles en iedereen te koop is. De kolonisten, van een ex-politieman tot een berekenende saloon-eigenaar en van de legendarische Wild Bill Hickok tot Calamity Jane, moeten ten koste van alles zien te overleven. Welkom in Deadwood... Een helse plaats om fortuin te maken.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3

Populaire reacties (11)

avatar RicMac
10
8 jun 2018
Al swearingen, beste personage ooit. Ik geef niet vaak een 10 maar deze serie verdiend het. Zonde dat deze serie maar 3 seizoenen heeft.
avatar gumstarr
8
3 jun 2014
Een western zoals een western bedoeld is. Mannen met snorren, hoeden en gewillige blaffers, vrouwen met hoepelrokken en mini blaffers verborgen tussen de jarretels, saloon fights, goudkoorts, pek & veren, duels in de hoofdstraat, denk wilde Westen en het zit erin.

Niet een verhaallijn vol vuurwerk, maar dat zat in de Sopranos ook niet en toch is dat de beste serie ooit. Meer een serie waarbij je in een bepaald soort ritme komt en niet meer wil stoppen met kijken.

Vergelijkbare series

Breaking Bad
3 stemmen
Justified
2 stemmen
Deadwood