Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 28

Weekoverzicht 28

Van 6 juli tot 12 juli is er weer een hoop gebeurd. Niet alleen wordt er gefietst in Frankrijk maar ook is de finale geweest van het tennistoernooi in Londen. Heb jij gekeken of kijk je liever alleen series? In week 28 heeft het nieuws rond series niet stilgestaan en er is weer het één en ander te vermelden. Mede door de start van Comic Con op 9 juli komt er veel nieuws binnen en zit dit weekoverzicht bomvol met serie nieuws. De Tour de France en Wimbledon is dan even van minder belang, al is het wel een leuke afwisseling overdag.

Series
Ballers
- Dwayne Johnson krijgt samen met zijn football spelers een vroege vernieuwing. HBO geeft Ballers een tweede seizoen.

Between
- Iedereen boven de 22 jaar legt het loodje in Between, maar dat staat een tweede seizoen niet in de weg.

Chrisley Knows Best
- Al drie seizoenen weet Todd het beter, en nu krijgt hij voor een vierde seizoen weer de kans om zijn gelijk te halen.

Community
- De serie Community is na zes seizoenen gecanceld bij Yahoo, of staat in iedere geval tot nader order in de wacht. Dan Harmon, bedenker, gaf het volgende antwoord op de vraag of de serie werkelijk afgelopen was: “Ik ben niet bevoegd om die vraag te beantwoorden, maar als ik moest raden zou ik zeggen ja {de serie is gecanceld}.”

Daredevil
- Daredevil heeft een Elektra gevonden voor het tweede seizoen. De Franse actrice gaat de dodelijke assassin spelen. Ze wordt omschreven als een mysterieuze vrouw uit Matt Murdock’s verleden.


Doctor Who
- Met een trailer heeft de BBC bekend gemaakt dat het negende seizoen van Doctor Who op 19 september 2015 van start zal gaan. Zie hieronder de trailer:
Video on youtube


Fear The Walking Dead en The Walking Dead
- Niet alleen heeft AMC de start en première datum aangekondigd van Fear The Walking Dead en The Walking Dead, ze hebben er ook een trailer van de eerst genoemde aan vast geplakt..

Rectify
- Als je zulke goede kritieken krijgt is het alleen maar terecht dat Rectify vervroegd wordt vernieuwd met een vierde seizoen.

Salem
- Als je twitter mag geloven is Salem vernieuwd met een derde seizoen door een toverspreuk. Zie hier het twitter bericht:

Scream
- Slechts drie afleveringen zijn er uitgezonden van het eerste seizoen van MTV’s horrorserie Scream maar MTV heeft nu al besloten dat Scream een vernieuwing verdient. Het tweede seizoen zal in de zomer van 2016 van start gaan.

Sherlock
- Eindelijk een klein kijkje naar de nieuwe Sherlock Special die soon-ish… gaat komen? Voor de fans duurt dat nog veel te lang. Zie de first look video hieronder:
Video on youtube


South Park
- South Park krijgt zeker een 23ste seizoen en een 300ste aflevering. Comedy Central heeft South Park met maar liefst drie seizoenenvernieuwd.

Teen Wolf
- De jeugdige wolven mogen nog even doorgaan. Teen Wolf is vernieuwdmet een zesde seizoen en Dylan O’Brien heeft beloofd te blijven voor een zesde seizoen.

The Good Wife
- De acteur Jeffrey Dean Morgan (Supernatural) zal in het zevende seizoen van The Good Wife de rol gaan spelen van Alex. Ook Margo Martindale (Justified) zal te zien zijn in het zevende seizoen van The Good Wife. Ze zal Willa Eastman gaan spelen. Het zevende seizoen van The Good Wife is vanaf 4 oktober 2015 te zien bij CBS.

The Last Alaskans
- Animal Planet heeft de wildernisserie The Last Alaskans vernieuwd met een tweede seizoen. De Original docuserie heeft lovende kritieken gekregen en is door het publiek omarmd. The Last Alaskans is voor Animal Planet hun tweede best bekeken serie.

Twin Peaks
- Eerst werd de serie uit 1990 nieuw leven ingeblazen. Toen trok David Lynch zich terug en zou de serie nooit meer het daglicht zien. Daarna waren Lynch en Showtime weer opnieuw om de tafel gaan zitten en zou Twin Peaks in 2016 in première gaan. En nu is er bekend gemaakt dat de serie pas in 2017 uit gaat komen.

UnREAL
- Het is werkelijk waar, UnREAL krijgt een tweede seizoen van Lifetime.

Workaholics
- Het is eindelijk officieel. De komedieserie Workaholics krijgt een zesde en zevende seizoen van elk tien afleveringen. Eerder waren er al geruchten verspreid door acteur Anders Holm maar Comedy Central had die geruchten nog niet officieel bevestigd. Het zesde seizoen van Workaholics staat gepland voor januari 2016.

Z Nation
- Het tweede seizoen van de Syfy zombieserie Z Nation begint op 11 september 2015 weer met de mens eet mens wereld. Zie hier de tweet waarmee het nieuws wereldkundig werd gemaakt:

Nieuwe Series
Colony
- De nieuwe dramaserie van Carlton Cuse (Lost en The Strain) Colony heeft een first look trailer gekregen. Via twitter is het de wereld in gestuurd. Zie de tweet hieronder:

Damien
- Damien, de nieuwe horrorserie van A&E en gebaseerd op de film 'The Omen' uit 1976, heeft een trailer gekregen. Zie hieronder wat we ongeveer kunnen gaan verwachten van de serie:
Video on youtube


Shannara
- MTV heeft een drie minuten sneak peak en een datum bekend gemaakt van de nieuwe fantasieserie Shannara (ook wel The Shannara Chronicles). Zie hier de tweet en de video:

MijnSerie
Kijkcijfers
De kijkcijfers van week 27 zijn ook gepubliceerd.

Overlijdensberichten
Amanda Petersons
- Ze werd vooral bekend uit de film Can’t Buy Me Love uit 1987. Maar Peterson speelde ook in series als Father Murpy, waar ze haar carrière mee begon, Boone, A Year in the Live, Doogie Howser, M.D. en Jack’s Place. In 1994 stopte ze met acteren en ging ze wonen in de plaats waar ze ook overleed: Greeley, Colorado. Peterson werd zondag 5 juli 2015 dood aangetroffen in haar woning en de doodsoorzaak is nog onbekend. Amanda Peterson is 43 jaar geworden.

Bea Meulman
- Bea Meulman is maandag 6 juli 2015 overleden.

Irwin Keyes
- R.I.P, Irwin Keyes is overleden.

Jerry Weintraub
- Producent Jerry Weintraub is op 77-jarige leeftijd overleden.

Omar Sharif
- Lawrence of Arabia acteur Omar Sharif is in Cairo op 83-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. De acteur speelde ook in televisieseries als: Petits mythes urbains, The Far Pavilions, L'île mystérieuse en vele andere televisie (mini) series en televisiefilms.


Roger Rees
- Roger Rees, de acteur die bekend werd door onder andere Boston Common, Warehouse 13, Elementary, Forever (2014), Grey’s Anatomy, M.A.N.T.I.S. en The West Wing, is vrijdag op 71-jarige leeftijd overleden.

Prijsvragen
- Tot woensdag 15 juli 2015 kan je nog meedoen aan alle onderstaande prijsvragen.

Peaky Blinders
- Maar liefst drie winnaars met deze prijsvraag om het tweede seizoen van Peaky Blinders te kunnen winnen..

Person of Interest
- De DVD Box van het derde seizoen van Person of Interest is te winnen. Klik hier om nog mee te kunnen doen.

The 100
- Deze week maak je ook nog kans op het eerste seizoen van The 100. Klik hier om kans te maken op deze prijs.

En dan al die herhalingen op de Nederlandse televisie. Als serie fan snap ik dat absoluut niet, er zijn zoveel leuke zomerseries om te gaan uitzenden. Zoals 13 juli het tweede seizoen van Running Wild with Bear Grylls of 15 juli Married, ook het tweede seizoen. BoJack Horseman op 17 juli eveneens met het tweede seizoen en het vijfde seizoen van Hell On Wheels op 18 juli. Hoezo, herhalingen? Helemaal niet nodig want ook in de zomervakanties is er genoeg te zien alleen niet op de Nederlandse televisiezenders (uitzonderingen daar gelaten). Lijkt me toch een gemiste kans, want niet iedereen is met vakantie. Er zijn ook mensen die thuis blijven op Playa del Balconi. Mocht je nog op vakantie gaan wensen we je een hele fijne vakantie en kom veilig en uitgerust weer terug. Tot volgende week.

Met overzichtelijke vakantiegroet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

Elby
13 juli 2015, 14:41
Ik ga niet op vakantie dus ik ben blij met de zomerseries.Bedankt weer voor dit overzichtelijke overzicht.
0
Mandy1966
13 juli 2015, 15:46
Geen dank, ik ga ook niet (meer) met vakantie, dus alle zomerseries zijn een welkome afleiding 's avonds.
0
Inna1989
13 juli 2015, 15:30
Joa weer een goed overzicht.

Met GTST kun je beter even mee wachten.
Want er gaan nog steeds geruchten over dat die eruit gaat en die erin komt.
Eerst wachten dat het allemaal officieel is.
Enige wat wel is aangekondigd is, dat Bartho Braat (Jef Alberts) zelf in Boulevard heeft aangekondigd dat hij voorlopig de serie niet zal verlaten.
0
Inna1989
13 juli 2015, 15:37
RTL Boulevard bedoel ik dan.
Nu zie ik ook dat Camilla Meurer (Monica) terugkeert in GTST, zag het oip facebook voorbij komen.
Maar dat kan natuurlijk ook een gerucht zijn, maar het kan ook officieel zijn.
Moet je anders maar even nakijken Mandy.
0
Mandy1966
13 juli 2015, 15:45
Hallo Daisy,

Ik let goed op maar tot nu toe zijn er alleen nog geruchten. Zodra het officieel bevestigd wordt schijven wij bij MijnSerie erover.

Mocht jij eerder een officieel (pers) bericht zien, je kunt altijd via een persoonlijk bericht me dat laten weten.

Alvast bedankt
Groetjes
Mandy
0
monique1963
13 juli 2015, 16:55
Wat zomerstop ik moet nog zoveel kijken! Maar verheug me op het nieuwe seizoen van The Good wife geweldige serie gedragen door een paar klasse actrices. Die trailer van the Omen ziet er goed uit.. die ga ik volgen.
0
anonymous
13 juli 2015, 20:50
Ik kijk erg uit naar de nieuwe series: Shannara
En Damien, misschien komt dat meer omdat me zoon zo heet;)
0
Log in om een reactie achter te laten