Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

South Park vernieuwd, aflevering 300 komt er zeker

Comedy Central neemt geen halve maatregelen als het gaat om de immens populaire animatieserie South Park. De Emmy winnaar krijgt er maar liefst drie seizoenen bij. Dat houdt in dat aflevering 300 er zeker gaat komen.

Het negentiende seizoen gaat op woensdag 16 september 2015 van start en met de drie seizoenen erbij zal ook in 2019 South Park nog steeds uitgezonden gaan worden. Trey Parker en Matt Stone zullen verbonden blijven als schrijvers aan South Park.

“Bijna twee decennia later is South Park nog net zo invloedrijk en belangrijk als elke willekeurige serie op elk platform en het is één van de meest herkenbare merken geworden die ooit op televisie zijn uitgekomen,” zei Doug Herzog, president van Viacom Music & Entertainment Group. “Door middel van South Park Digital Studios zullen wij doorgaan met het agressief blijven uitbreiden om het bereik van het South Park merk te vergroten, door het kopen van extra uitbreidingen en licenties mogelijkheden over de hele wereld.

Parker en Stone vertelden: “We werken heel graag met Doug en met iedereen bij Comedy Central. Zij hebben ons een waanzinnig niveau van artistieke en creatieve vrijheid gegeven voor bijna twintig jaar. They walk the walk.”

Wat denk jij? Is het terecht dat South Park vernieuwd is met maar liefst drie seizoenen?

Trey Parker en Matt Stone
Vorige aflevering
Spring Break
Spring Break
26x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
South Park