UnREAL

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
4seizoenen/38afleveringen/2015 - heden
NetwerkLifetime
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2015 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Lifetime
UnREAL is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie ging in première op 1 juni 2015.

In UnREAL volgen we Rachel, een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma. Wat hier uit voort komt is een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 8

Recensies (4)

UnREAL - Seizoen 3

7.5

UnREAL - Seizoen 4

7.5

Nieuws (39)

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.
6 mei 2020
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
20 aug 2019
MijnSerie-leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 mrt 2019

Populaire reacties (5)

-
04 sep 2015
Stiekem vinden we het allemaal leuk. 'Wat dan' hoor ik je denken... Juist, reality televisie! Ik weet het, het is natuurlijk gescript en de 'realiteit' is ver te zoeken. De tieten van Kim Holland zijn waarschijnlijk echter. Toch kijken we er graag naar. Mensen die zichzelf blameren op nationale televisie. Of boven zichzelf uitstijgen, want dat kan natuurlijk ook.

15 Minuten faam; wie wilt dat nou niet? Maar wat gebeurt er achter de schermen van realityseries als Big Brother, The Bachelor, etcetera? Daarvoor MOET je naar UnReal kijken! De serie laat perfect zien hoe plastic, fake en geënsceneerd het wereldje is. Maar ook hoe deelnemers worden gemanipuleerd en voor schut worden gezet voor het maken van 'goede en spraakmakende' televisie. Wat zijn de psychologische gevolgen? Wat gebeurt er met deelnemers na het programma?

Ik heb het al gezegd, maar UnReal kan het laten zien. En dat is altijd beter, toch? Geef het een kans en ontdek één van de betere nieuwe series van 2015.
-
03 okt 2016
Erg leuk en erg vermakelijk, kan niet anders zeggen.
Ik vond al geen enkel tv programma geloofwaardig, maar nu vind ik helemaal niets meer geloofwaardig!

Vergelijkbare series

House M.D.
2 stemmen
Friends
2 stemmen
Bones
2 stemmen
Castle
2 stemmen