Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO geeft Ballers al vroeg een tweede seizoen

Michael Lombardo, president HBO programmering, heeft aangekondigd dat de komedieserie Ballers een tweede seizoen gaat krijgen. “De charismatische en enorm getalenteerde Dwayne Johnson, samen met de rest van Ballers' cast, hebben een snaar geraakt bij de kijkers van HBO,” zei Lombardo. “We zijn heel blij met de overweldigende reacties die de serie heeft gekregen en we kijken uit naar nog een opwindend seizoen.”

Ballers speelt zich af in en rond een groep van football spelers en hun familie, vrienden, en begeleiders. De eerste aflevering van Ballers had 8,9 miljoen kijkers, waardoor het de best bekeken eerste aflevering van een half uurs-serie werd sinds 2009. Tot op dit moment heeft Dwayne Johnson het ongelofelijke aantal van 5,6 miljoen bezoekers op zijn Facebook-pagina.

Naast Dwayne Johnson zijn ook John David Washington, Omar Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, London Brown Jazmyn Simon en Rob Corddry vaste castleden van het eerste seizoen van Ballers. De eerste aflevering van Ballers is op 21 juni 2015 uitgezonden en het eerste seizoen heeft tien afleveringen.

Is het terecht dat Ballers een tweede seizoen heeft gekregen?

Dwayne Johnson
Vorige aflevering
Players Only
Players Only
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ballers