Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Irwin Keyes overleden

De nicht van Irwin Keyes, Rene Galarza, heeft op 8 juli 2015 op haar Facebook pagina aangekondigd dat Irwin Keyes is overleden. Hier het bericht dat Rene schreef: “Het is met diep medeleven dat ik dit bericht schrijf. Vanmorgen vroeg heeft mijn familie te horen gekregen dat voor onze geliefde oom, broer, teamgenoot en vriend, Irwin Keyes, het doek is gevallen. Hij is nu een engel voor ons allen en hij zal over ons waken. Onze familie wil iedereen bedanken die een deel van zijn leven is geweest. Hij zal heel erg worden gemist."

Keyes begon zijn carrière in 1978 en zijn eerste televisie rol was in Police Squad! en Laverne & Shirley in 1982. Daarna speelde hij in vele series zoals: The Jeffersons, Moonlighting, Married… with Childeren, thirtysometing, Growing Pains, On the Air, CSI: Crime Scene Investigation en Pretty Little Liars was zijn laatste televisie optreden.

Irwin Keyes wordt overleefd door zijn vrouw Tracy Fontaine, met wie hij in 2008 is getrouwd. Irwin Keyes is 63 jaar geworden.

Irwin Keyes
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten