Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Irwin Keyes overleden

De nicht van Irwin Keyes, Rene Galarza, heeft op 8 juli 2015 op haar Facebook pagina aangekondigd dat Irwin Keyes is overleden. Hier het bericht dat Rene schreef: “Het is met diep medeleven dat ik dit bericht schrijf. Vanmorgen vroeg heeft mijn familie te horen gekregen dat voor onze geliefde oom, broer, teamgenoot en vriend, Irwin Keyes, het doek is gevallen. Hij is nu een engel voor ons allen en hij zal over ons waken. Onze familie wil iedereen bedanken die een deel van zijn leven is geweest. Hij zal heel erg worden gemist."

Keyes begon zijn carrière in 1978 en zijn eerste televisie rol was in Police Squad! en Laverne & Shirley in 1982. Daarna speelde hij in vele series zoals: The Jeffersons, Moonlighting, Married… with Childeren, thirtysometing, Growing Pains, On the Air, CSI: Crime Scene Investigation en Pretty Little Liars was zijn laatste televisie optreden.

Irwin Keyes wordt overleefd door zijn vrouw Tracy Fontaine, met wie hij in 2008 is getrouwd. Irwin Keyes is 63 jaar geworden.

Irwin Keyes
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00