Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Irwin Keyes overleden

De nicht van Irwin Keyes, Rene Galarza, heeft op 8 juli 2015 op haar Facebook pagina aangekondigd dat Irwin Keyes is overleden. Hier het bericht dat Rene schreef: “Het is met diep medeleven dat ik dit bericht schrijf. Vanmorgen vroeg heeft mijn familie te horen gekregen dat voor onze geliefde oom, broer, teamgenoot en vriend, Irwin Keyes, het doek is gevallen. Hij is nu een engel voor ons allen en hij zal over ons waken. Onze familie wil iedereen bedanken die een deel van zijn leven is geweest. Hij zal heel erg worden gemist."

Keyes begon zijn carrière in 1978 en zijn eerste televisie rol was in Police Squad! en Laverne & Shirley in 1982. Daarna speelde hij in vele series zoals: The Jeffersons, Moonlighting, Married… with Childeren, thirtysometing, Growing Pains, On the Air, CSI: Crime Scene Investigation en Pretty Little Liars was zijn laatste televisie optreden.

Irwin Keyes wordt overleefd door zijn vrouw Tracy Fontaine, met wie hij in 2008 is getrouwd. Irwin Keyes is 63 jaar geworden.

Irwin Keyes
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
Gisteren, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
Gisteren, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser gedeeld voor de nieuwe Sherlock Holmes-serie, genaamd The Irregulars.
Gisteren, 09:00