Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rectify krijgt van Sundance TV een vierde seizoen

Aan de vooravond van de start van het derde seizoen (9 juli 2015) heeft Sundance TV de kritisch toegejuichte en Peabody Award winnende serie Rectify vernieuwd met een vierde seizoen. Het vierde seizoen zal in 2016 van start gaan maar het aantal afleveringen die het vierde seizoen gaat krijgen moet nog bepaald worden.

“Zelfs in het steeds voller wordende gebied van dramaseries op de televisie heeft Rectify zich gevestigd als iets heel bijzonders,” zei Charlie Collier, president van AMC en Sundance TV. “Wat Ray McKinnon (bedenker), de ongelofelijke cast en iedereen die betrokken is bij Rectify hebben weten te bereiken is opmerkelijk en we zijn heel erg blij dat we aan een derde seizoen gaan beginnen en dat een vierde seizoen is besteld. Rectify heeft een enorme impact op de oprichting van Sundance TV als een huis voor kwalitatief hoogwaardige en intelligente dramaseries. We zijn opgewonden om de belangrijke samenwerking tussen Ray en zijn gehele team te mogen voortzetten.”

In aanvulling op de prestigieuze Peabody Award is Rectify ook door Entertaiment Weekly benoemd als de nummer twee televisieserie van 2014. Ook kwam Rectify terecht op meer dan een dozijn Best of 2014 lijsten, inclusief die van onder andere TIME, Los Angeles Times, Variety, Huffington Post, Vox en Grantland. Het derde seizoen werd overladen met geweldige positieve kritieken, hieronder zie je enkele van die reacties:
· “Television’s wisest, deepest drama.” -Jeff Jensen, Entertainment Weekly
· “Beautiful, brilliant, and unlike anything else on television.” -Libby Hill, Vulture
· “A master class in nuance.” -Brian Lowry, Variety
· “Terrific slow-burn drama.” -James Poniewozik, TIME

Wat denk jij? Zijn de positieve kritieken terecht en is het ook terecht dat de serie een vierde seizoen krijgt?

Aden Young
Vorige aflevering
All I'm Sayin'
All I'm Sayin'
04x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
09 jul 2015 21:59 -
Terecht. Is een geweldige serie. Nog maar 1 dag wachten op weer een nieuwe aflevering.
Reageer
avatar_antimidant
10 jul 2015 10:32 -
Correct. Deze serie is erg goed.
Reageer
avatar_thales
12 jul 2015 13:56 -
ja is hele goede serie!
Reageer
avatar_petra1
16 aug 2015 14:09 -
super serie.........top 5 allerserie´s
Reageer
Rectify