Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jerry Weintraub overleden

Producent Jerry Weintraub is maandag 6 juli 2015 aan een hartstilstand overleden. Weintraub was al enige tijd ziek en hij overleed in het bijzijn van familie in Santa Barbra, vertelde zijn publicist. De carrière van Weintraub is uitgebreid. Het begon in 1974 met de televisie documentaire Frank Sinatra: The Main Event. Daarna maakte hij televisiespecials van onder andere John Denver, Neil Diamond en The Carpenters.

Op het witte doek had hij successen met The Karate Kid, Ocean’s trilogie en Behind the Candelabra. Voor televisie produceerde hij de serie The Karate Kid, Years of Living Dangerously en de komedie bij HBO The Brink. Met Years of Living Dangerously won hij een Emmy in 2014. Dit jaar was Weintraub bezig met het produceren van Westworld, de televisieserie gebaseerd op de gelijknamige film.

Jerry Weintraub wordt overleefd door zijn vrouw Jane, zijn vriendin Susan Ekins, zijn vier kinderen, vijf kleinkinderen en zijn broer Melvyn. Jerome Charles Weintraub is 77 jaar geworden.

Jerry Weintraub
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Restaurant. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
ABC heeft maar liefst drie pilots besteld. Twee komedies, waarvan één een western, en een drama seriepilot.
Vandaag, 14:00
CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.
Vandaag, 13:00
TNT werkt aan de ontwikkeling van Liars Club, een thrillerserie van actrice en schrijver Amy Rutberg die bekend is van Daredevil.
Vandaag, 12:00
ABC heeft een pilot besteld van Harlem's Kitchen, een dramaserie van schrijver Zahir McGhee (For the People (2018).
Vandaag, 11:00
NBC heeft het groene licht gegeven om pilots te maken van twee nieuwe komedieseries. Beide projecten zijn afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 10:00