Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jerry Weintraub overleden

Producent Jerry Weintraub is maandag 6 juli 2015 aan een hartstilstand overleden. Weintraub was al enige tijd ziek en hij overleed in het bijzijn van familie in Santa Barbra, vertelde zijn publicist. De carrière van Weintraub is uitgebreid. Het begon in 1974 met de televisie documentaire Frank Sinatra: The Main Event. Daarna maakte hij televisiespecials van onder andere John Denver, Neil Diamond en The Carpenters.

Op het witte doek had hij successen met The Karate Kid, Ocean’s trilogie en Behind the Candelabra. Voor televisie produceerde hij de serie The Karate Kid, Years of Living Dangerously en de komedie bij HBO The Brink. Met Years of Living Dangerously won hij een Emmy in 2014. Dit jaar was Weintraub bezig met het produceren van Westworld, de televisieserie gebaseerd op de gelijknamige film.

Jerry Weintraub wordt overleefd door zijn vrouw Jane, zijn vriendin Susan Ekins, zijn vier kinderen, vijf kleinkinderen en zijn broer Melvyn. Jerome Charles Weintraub is 77 jaar geworden.

Jerry Weintraub
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00