Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 43

Weekoverzicht 43

Ook in de week van 25 tot en met 31 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43 van 2021.
Serienieuws

Afleveringen


CBS bestelt van Ghosts een volledige seizoen


De geesten blijven op aarde, in ieder geval tot de lente. CBS heeft Ghosts een volledig seizoen gegeven. Het is echter onduidelijk hoeveel extra afleveringen er zijn besteld.

ABC besteld meer afleveringen van The Wonder Years en Home Economics


ABC heeft meer afleveringen van The Wonder Years-revival en tweedejaarskomedie Home Economics opgepikt. Elk ontving een backorder van negen afleveringen, waardoor hun pick-ups naar 22 afleveringen van het volledige seizoen kwamen.

Datums


Premièredatum voor Women of the Movement


Women of the Movement komt eindelijk naar ABC. Het netwerk heeft een trailer uitgebracht en een premièredatum aangekondigd voor het aankomende gelimiteerde dramaserie.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 42 (25 - 31 oktober 2021)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Datum voor tweede seizoen Sanditon


Sanditon heeft nu een startdatum vastgesteld voor 2022 op PBS. De Jane Austen-serie keert in maart terug met nieuwe afleveringen en negen maanden na het einde van seizoen één begint seizoen twee.

Tweede seizoen All Creatures Great and Small binnenkort bij BBC First


De belevenissen van de dierenarts James Herriot gaan verder. BBC First gaat het tweede seizoen binnenkort uitzenden.

Start- en premièredatums november 2021


Ook voor de maand november 2021 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 42


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 18 tot en met 24 oktober 2021 in Amerika.

Nieuwe Series


The Bobby Love Story van schrijver Shalisha Francis-Feusner bij FX als serie


FX ontwikkelt The Bobby Love Story, een drama van een uur met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Octavia Spencer samen met Kerry Washington.

Overzicht nieuwe series in november 2021


In november 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Trailers


Raised by Wolves sciencefictionserie keert begin 2022 terug bij HBO Max


Raised by Wolves (2020) keert terug naar HBO Max en kijkers hoeven niet lang te wachten. Volgens een korte teaser die werd uitgezonden vóór de release van de nieuwe Dune- film, keert de serie begin 2022 terug.

Officiële trailer voor The Wheel of Time


De fantasyserie van Sony Pictures Television zal wereldwijd 19 november in première gaan op Prime Video en is al vernieuwd met een tweede seizoen.

Vernieuwde Series


Succession vernieuwd met vierde seizoen


De familie Roy zullen terugkeren voor meer drama, HBO heeft Succession vernieuwd met een vierde seizoen.

Algemeen nieuws

Nominaties en Prijzen


Winnaars 46ste Saturn Awards


De Saturn Awards worden jaarlijks uitgereikt en belonen daarmee de beste sciencefiction-, fantasy- en horrorseries, films, theater en home media-uitgaves. MijnSerie concentreert zich, zoals altijd, op de series.

Overlijdensberichten


James Michael Tyler overleden


James Michael Tyler, de acteur die Gunther speelde in Friends, stierf zondag 24 oktober vredig in zijn huis in Los Angeles aan de gevolgen van prostaatkanker.

Peter Scolari overleden


Peter Scolari, die op slag bekendheid en een levenslange vriendschap met Tom Hanks verwierf toen de twee samen speelden in de populaire tv-komedie Bosom Buddies uit 1980, stierf vrijdag 22 oktober na een twee jaar durende strijd tegen kanker.

Weetjes


The Last Kingdom film in de maak bij Netflix


The Last Kingdom-fans die zich voorbereiden op het vijfde en laatste seizoen hebben iets extra's om blij over te zijn, een Netflix-speelfilm is in de maak.

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (43)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het eerste seizoen van The Nevers


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Nevers. We geven drie blu ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het tweede seizoen van The Sommerdahl Murders


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van The Sommerdahl Murders. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van maand 2021 die in week 44 van start of in première zullen gaan.



-

Dinsdag 2 november


Ridley Jones – Seizoen 2 (Netflix)

-

Woensdag 3 november


20.00 – My 600-lb Life – Seizoen 10 (TLC)

-

Zondag 7 november


21.00 – 999: On the Frontline – Seizoen 7 (Channel 4)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten