Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Raised by Wolves sciencefictionserie keert begin 2022 terug bij HBO Max

Raised by Wolves (2020) keert terug naar HBO Max en kijkers hoeven niet lang te wachten. Volgens een korte teaser die werd uitgezonden vóór de release van de nieuwe Dune- film, keert de serie begin 2022 terug.

Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong en Travis Fimmel schitteren in de serie, die een paar androïden volgt die als taak hebben menselijke kinderen op te voeden.

Collider onthulde meer over de plot van seizoen twee van Raised by Wolves (2020):

Wat de verhaallijn van het tweede seizoen betreft, zullen Android-partners Mother (Amanda Collin) en Father (Abubakar Salim), samen met hun kroost van zes mensenkinderen, zich aansluiten bij een nieuw gevormde atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Terwijl ze door de vreemde samenleving navigeert, dreigt het 'natuurlijke kind' van moeder alle kleine overblijfselen van het menselijk bestaan ​​​​te verdrijven.

Vorige aflevering
Happiness
Happiness
02x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Olga2000
26 okt 2021 10:16 -
Boeiende serie, al was de laatste aflevering van het eerste seizoen te bizar voor woorden.
Reageer
avatar_BlackBiker
27 okt 2021 22:21 -
Het eerste seizoen eindigde inderdaad nogal vreemd. Ben benieuwd hoe het verder gaat. Ik vind het een hele originele serie.
Reageer
Raised by Wolves (2020)