The Last Kingdom

8,0 / 10
58 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Last Kingdom film in de maak bij Netflix

The Last Kingdom-fans die zich voorbereiden op het vijfde en laatste seizoen hebben iets extra's om blij over te zijn, een Netflix-speelfilm is in de maak.

Alexander Dreymon zal terugkeren als Uhtred in de film Seven Kings Must Die. Het laatste en vijfde seizoen van The Last Kingdom wordt op dit moment opgenomen, maar helemaal het einde is het nog niet voor Uhtred.

Tijdens de London MCM Comic Con werd onthuld dat Netflix een film heeft besteld getiteld Seven Kings Must Die. De opnames, die in Boedapest plaatsvinden, zullen volgend jaar van start gaan. Niet alleen Dreymon is te zien in de film, maar ook andere castleden zullen hun opwachting maken, naast enkele nieuwe gezichten.

Wanneer Seven Kings Must Die hier in Nederland op Netflix te zien zal zijn is nog niet duidelijk. Netflix heeft niet wereldwijd de volledige rechten van The Last Kingdom, waardoor de Nederlandse kijker altijd wat langer moet wachten op een nieuw seizoen. The Last Kingdom wordt in Nederland ook uitgezonden op BBC First.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Kingdom