Sanditon

8.1 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Datum voor tweede seizoen Sanditon

Sanditon heeft nu een startdatum vastgesteld voor 2022 op PBS. De Jane Austen-serie keert in maart terug met nieuwe afleveringen en negen maanden na het einde van seizoen één begint seizoen twee.

PBS onthulde het volgende over seizoen twee van Sanditon in een persbericht.

Na een verdrietig vertrek aan het einde van seizoen één vindt Charlotte Heywood haar weg terug naar de prachtige badplaats. Ondanks haar verdriet gaat haar leven vooruit en trekt ze de aandacht van niet één, maar twee nieuwe vrijers in de stad. En Charlotte is niet alleen in de stad aangekomen; ze wordt vergezeld door haar pittige jongere zus Alison, die op jacht is naar haar eigen liefdesverhaal.

Ondertussen is Georgiana Lambe, die op het punt staat 21 te worden, net zo gedreven als altijd om haar eigen identiteit te smeden. Onafhankelijk, uitgesproken en rebels zoals altijd, vindt ze zichzelf opnieuw uit in naam van de liefde. Maar zal het het waard zijn?Sanditons grootse visionair Tom Parker doet er alles aan om de stad weer op te bouwen na de gebeurtenissen van vorig seizoen. Maar tussen onvoorziene problemen en de geheimen en leugens van de disfunctionele Denhams, is zijn taak niet gemakkelijk - misschien zelfs een onmogelijke.

Als klap op de vuurpijl arriveert het leger om hun nieuwe basis in Sanditon te maken, met nieuwe potentiële romances, vriendschappen en uitdagingen voor de bewoners die we kennen en liefhebben.

Sanditon keert terug op 20 maart 2022.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Olga2000
26 okt 2021 10:13 -
Fantastisch nieuws!
Reageer
Sanditon