The Wheel of Time

8,0 / 10
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Officiële trailer voor The Wheel of Time

De fantasyserie van Sony Pictures Television zal wereldwijd 19 november in première gaan op Prime Video en is al vernieuwd met een tweede seizoen.

Prime Video heeft vandaag de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende fantasyserie The Wheel of Time, gebaseerd op de bestseller boekenreeks. De eerste drie afleveringen van seizoen één gaan vrijdag 19 november in première, met daarna elke vrijdag nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 24 december.

De officiële 360 graden trailer voor The Wheel of Time wordt getoond met de traditionele 2D-trailer waarbij de fans in een virtueel driedimensionale 'wiel' de trailer kunnen bekijken. Aan de linkerkant van het scherm ontdekken ze Moiraine's (Rosamund Pike) krachtige 'One Power' channeling, met haar stem, gezicht en symbolen verborgen tussen de energieweefsels. Aan de rechterkant vertegenwoordigt de corruptie van de Dark One een uitbarsting in waanzin. De trailer bevat ook ruimtelijke audio die de fans een meeslepende ervaring geeft wanneer objecten aan weerszijden van het 'wiel' verschijnen. Het resultaat is een uniek gebruik van bestaande technologie dat ervoor zorgt dat de fans een geweldige ervaring beleven.

Video on youtube


The Wheel Of Time is één van de populairste fantasyseries aller tijden en waarvan wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken zijn verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

Gebaseerd op de best verkochte fantasy romans van Robert Jordan, werd The Wheel of Time bewerkt voor televisie door uitvoerend producent/showrunner Rafe Judkins. Larry Mondragon en Rick Selvage van Red Eagle Entertainment, Mike Weber, Ted Field van Radar Pictures, Darren Lemke, Marigo Kehoe en Uta Briesewitz zullen ook dienen als uitvoerende producenten, met Briesewitz die de eerste twee afleveringen zal regisseren. Rosamund Pike zal dienen als producent en Harriet McDougal en Brandon Sanderson als adviserende producenten. The Wheel of Time wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television.
Vorige aflevering
The Eye of the World
The Eye of the World
01x08
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Wheel of Time