Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Succession vernieuwd met vierde seizoen

De familie Roy zullen terugkeren voor meer drama, HBO heeft Succession vernieuwd met een vierde seizoen.

De vernieuwing komt erg vroeg, er zijn slechts twee afleveringen uitgezonden van het derde seizoen. Dit zei HBO over de vernieuwing in een persbericht:

​​Succession, gemaakt door Jesse Armstrong, begon op 17 oktober met het derde seizoen van negen afleveringen, met nieuwe afleveringen op zondagavond om 21:00 uur. Nieuwe afleveringen worden uitgezonden op HBO en kunnen worden gestreamd op HBO Max. De start van seizoen drie van de dramaserie trok meer dan 1,4 miljoen kijkers op alle platforms, wat een seriehoogte en de beste première-avond van alle HBO Original-series was sinds de lancering van HBO Max.

"Met elk seizoen van Succession blijft Jesse Armstrong onze stoutste verwachtingen overtreffen en worden we met onuitwisbare humor, menselijkheid en precisie dieper het heiligdom van de familie Roy binnengetrokken", zei Francesca Orsi, Executive Vice President, HBO Programming. "Dit seizoen is ongetwijfeld geen uitzondering, en we kunnen niet enthousiaster zijn over alles wat ons volgend seizoen te wachten staat."

Succession verkent thema's als macht en familiedynamiek door de ogen van patriarch Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier volwassen kinderen, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Connor (Alan Ruck). Het tweede seizoen van de serie won in totaal zeven Emmy's, waaronder Outstanding Drama Series.

In het derde seizoen bevindt Logan zich in een gevaarlijke positie en probeert hij familiale, politieke en financiële allianties te sluiten nadat hij in een hinderlaag werd gelokt door zijn opstandige zoon Kendall. Na Kendalls impulsieve besluit om het wijdverbreide schandaal van het bedrijf aan het licht te brengen, moet de familie gaan nadenken over hun toekomst. De spanningen lopen op als een bittere zakelijke strijd dreigt te ontaarden in een familiale burgeroorlog, waarbij de familie Roy worstelt met de dreigende vraag wie het roer zal overnemen in een post-Logan-wereld.

De cast van seizoen drie bestaat uit Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Harriet Walter, James Cromwell, Natalie Gold, Juliana Canfield, Annabelle Dexter-Jones, Zoë Winters en Jeannie Berlin keren terug. Extra cast bestaat uit Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis en Dasha Nekrasova.
Vorige aflevering
With Open Eyes
With Open Eyes
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Succession