Ghosts

7.2 / 10
42 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS bestelt van Ghosts een volledige seizoen

De geesten blijven op aarde, in ieder geval tot de lente. CBS heeft Ghosts een ​​volledig seizoen gegeven. Het is echter onduidelijk hoeveel extra afleveringen er zijn besteld.

De bovennatuurlijke komedieserie met één camera, Ghosts met in de hoofdrol onder andere Rose McIver, Utkarsh Ambudkar, Brandon Scott Jones, Richie Moriarty, Asher Grodman, Rebecca Wisocky, Sheila Carrasco, Danielle Pinnock, Roman Zaragoza en Devan Chandler Long.

In Ghostst zijn freelance journalist Samantha (McIver) en Jay (Ambudkar), een opkomende chef-kok, een stel uit de stad. Ze gooien alles in de wind wanneer ze besluiten een enorm vervallen landgoed dat ze hebben geërfd om te bouwen tot een bed & breakfast. Ze ontdekken dat het wordt bewoond door veel geesten van overleden bewoners. De overleden zielen zijn een hechte, eclectische groep, maar als ze bang waren voor de commotie die een renovatie en een B&B in hun huis zou veroorzaken, is het niets vergeleken met wat er gebeurt als ze beseffen dat Samantha de eerste levende persoon is die ze kan zien en horen.

Het eerste seizoen van Ghosts heeft een gemiddelde score van 0,58 in de demografische groep 18-49 en 5,44 miljoen kijkers in de kijkcijfers voor live + dezelfde dag (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur). Hoewel deze cijfers geen verdere vertraging of streaming bevatten, zijn ze een zeer goede indicator van hoe een show presteert, vooral in vergelijking met andere op hetzelfde kanaal.

Het netwerk prijst dat Ghosts dit seizoen de best beoordeelde nieuwe netwerkkomedie is met zijn debuut van twee afleveringen dat 7,76 miljoen kijkers trok in live + 7 dagen kijken. Het is vermeldenswaard dat in dit seizoen, tot nu toe, slechts één andere nieuwe komedie - The Wonder Years reboot - is gelanceerd. De enkele première-aflevering van de ABC- show heeft 4,36 miljoen geregistreerd in live+7.

"We zijn verheugd dat deze pittige nieuwe komedie een snaar heeft geraakt bij zowel kijkers als critici en een geweldige start heeft gemaakt", zegt Thom Sherman, Senior Executive Vice President, Programming, CBS Entertainment. "We houden van Ghosts sinds de eerste dag en bedanken de uitstekende uitvoerende producenten, cast en schrijvers voor het vakkundig tot leven brengen van de meest gedurfde, meest unieke komedie die je dit seizoen op televisie kunt vinden."

Vorige aflevering
D&D
D&D
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
25 okt 2021 15:15 -
Leuk. Ken het origineel niet, maar vermaak me hier best mee.
Reageer
Ghosts