Sanditon

8.1 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:47 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:ITV
Sanditon is een Britse dramaserie van de zender ITV. De serie ging in première op 25 augustus 2019.

Sanditon vertelt het verhaal van de impulsieve, pittige en onconventionele Charlotte Heywood, gespeeld door Williams, en haar stekelige relatie met de charmante Sidney Parker, gespeeld door James. Wanneer een toeval haar van haar landelijke geboorteplaats Willingden naar een zogenaamd kustoord vervoert, stelt het Charlotte bloot aan de intriges en sluwheden van een kustoord in de maak. Het drama neemt kijkers mee van West-Indië naar de rottende steegjes van Londen en onthult de verborgen agenda's van elk personage en ziet Charlotte zichzelf ontdekken en uiteindelijk liefde vinden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Sanditon - Seizoen 1

8

Nieuws (4)

Eind juli verschijnt Sanditon op NPO Plus, de Britse dramaserie wordt daarna wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra.
maandag, 13:00
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
maandag, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
26 mrt 2020
1