Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC besteld meer afleveringen van The Wonder Years en Home Economics

ABC heeft meer afleveringen van The Wonder Years-revival en tweedejaarskomedie Home Economics opgepikt. Elk ontving een backorder van negen afleveringen, waardoor hun pick-ups naar 22 afleveringen van het volledige seizoen kwamen.

De televisieserie Wonder Years is geïnspireerd op de originele serie uit 1988. Deze incarnatie met Don Cheadle, Elisha "EJ" Williams, Dule Hill, Saycon Sengbloh, Laura Kariuki, Julian Lerner, Amari O'Neil en Milan Ray. De serie speelt zich af aan het einde van de jaren zestig en werpt een nostalgische blik op de familie Williams - zwarte middenklasse-inwoners van Montgomery, Alabama - vanuit het oogpunt van de fantasierijke twaalfjarige zoon Dean (Williams). Dean vertelt het verhaal als een volwassene (Cheadle). Zijn hoopvolle en humoristische herinneringen aan zijn verleden belichten de ups en downs van het opgroeien in die tijd en plaats, evenals de vriendschap, het lachen en de lessen die Dean onderweg tegenkwam.

Het eerste seizoen van The Wonder Years heeft gemiddeld 2,63 miljoen kijkers in de kijkcijfers voor live + dezelfde dag (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur).Home Economics met Topher Grace, Caitlin McGee, Jimmy Tatro, Karla Souza, Sasheer Zamata, Shiloh Bearman, Jordyn Curet, Chloe Jo Rountree en JeCobi Swain. De serie werpt een blik op de hartverwarmende maar super ongemakkelijke en soms frustrerende relatie tussen drie volwassen broers en zussen van de familie Hayworth. Connor (Tatro) is de jongste en meest succesvolle broer of zus in het gezin. Hij runt zijn eigen investeringsmaatschappij en zijn huwelijk is stukgelopen. Hij heeft een dochter genaamd Gretchen (Bearman). Tom (Grace) is de middelste broer of zus en is een schrijver uit de middenklasse die het moeilijk heeft. Hij is getrouwd met Marina (Souza), een voormalig advocaat, en ze hebben drie kinderen. Sarah (McGee) is de oudste broer of zus en een werkloze kindertherapeut die amper rondkomt. Ze is getrouwd met Denise (Zamata), een leraar,.

Het tweede seizoen van Home Economics heeft gemiddeld 2 miljoen kijkers in de kijkcijfers voor live+dezelfde dag (inclusief alle DVR-weergave tot 03:00 uur). In vergelijking met seizoen één is dat een daling van 22% in kijkers.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst