Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

The Bobby Love Story van schrijver Shalisha Francis-Feusner bij FX als serie

FX ontwikkelt The Bobby Love Story, een drama van een uur met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Octavia Spencer samen met Kerry Washington.

The Bobby Love Story, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Francis-Feusner, die ook dienst doet als showrunner, is een dramatisch waargebeurd verhaal van een ontsnapte gevangene, Bobby Love, en zijn vrouw waarmee hij meer dan 35 jaar is getrouwd, Cheryl Love die zijn geheim nooit kende. Bobby Love en Cheryl Love dienen als uitvoerende producenten naast Girls co-showrunner Jenni Konner, die een sleutelrol speelde bij het samenstellen van het project.

Het verhaal van de Loves was te zien in een meerdelige serie uit 2020 op de blog Humans of New York van Brandon Stanton, waar het viraal ging en leidde tot een tienvoudige biedingsoorlog voor de rechten.


Octavia Spencer

Als zwart kind in de Jim Crow South kwam Bobby Love voor zijn veertiende verjaardag in juridische problemen. Aangewakkerd door de wanhoop die hij voelde in het licht van de beperkte mogelijkheden en de aantrekkingskracht van de straten, werd Love een meesterdief. Al snel werd hij geconfronteerd met een gevangenisstraf van 30 jaar. Maar Love was slimmer dan zijn cipiers. Hij ontsnapte, vluchtte naar New York, veranderde zijn naam en begon een nieuw leven als 'Bobby Love'. In die tijd had hij meerdere banen om zijn vrouw en hun groeiende gezin te onderhouden, coachte hij Little League, ging hij naar de kerk, nam hij zijn kinderen mee naar Disneyland en leidde hij een verder normaal leven, tot de bubbel knapte

De memoires van Cheryl en Bobby Love, The Redemption of Bobby Love: A Story of Faith, Family, and Justice, werd op 5 oktober gepubliceerd door Mariner Books/William Morrow.

11523 B.Love
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst