Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Ook in de week van 7 – 13 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 37.
ma 14 september
Darren Ritter, gespeeld door Daniel Kyri, wordt vanaf het negende seizoen een regulier personage in Chicago Fire.
ma 7 september
Na The CW komen ook FOX, CBS, ABC en NBC met de datums voor hun herfstprogrammering. Sommige van de Peacock-zender series zullen later van start gaan dan gebruikelijk.
vr 28 augustus
1
The Bold Type is binnenkort te zien bij Videoland, alle vier seizoenen zullen begin september verschijnen bij de streamingdienst.
di 25 augustus
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 20 juli
Een maand later dan gebruikelijk heeft de Peacock zender de plannen voor seizoen 2020-2021 aangekondigd.
17 jun 2020
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
30 mei 2020
1
Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload van Greg Daniels (The Office).
9 mei 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
27 mei 2020
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
23 apr 2020
Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
24 apr 2020
De eerste helft van het vierde seizoen van The Bold Type is 23 januari van start gegaan. De serie keert in juni terug met het tweede deel van het vierde seizoen.
23 apr 2020
1