Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 6

Inhoud

  Persoonlijk heb ik niet zo veel met Carnaval. Maar toen de storm roet in het eten gooide voor de optochten had ik best wel met de bouwers te doen. Maanden zwoegen en zweten om de praalwagen zo mooi mogelijk te maken en dan komt het niet eens de stalling uit. Wat tegen alle weersomstandigheden bestand is zijn series en het serienieuws. Dat gaat 365 (dit jaar 366) dagen per jaar gewoon door. Zo ook weer de afgelopen week van 8 februari tot en met 14 februari.

  Algemeen Serienieuws
  Agent Carter
  - Of de verandering in het schema betekent dat ABC Agent Carter gaat cancelen is niet bekend gemaakt. Wat wel bekend is, is dat de Marvel serie versneld wordt uitgezonden. De laatste vijf afleveringen worden er in drie weken doorheen gejaagd. Op 16 februari zullen afleveringen zes en zeven worden uitgezonden, en op 23 februari worden afleveringen acht en negen uitgezonden. De tiende en laatste aflevering van het tweede seizoen zal dan op 1 maart worden uitgezonden.

  Gecancelde Series
  Angel From Hell
  - Successen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. De Jane Lynch komedieserie Angel From Hell is per direct uit het uitzendschema gehaald en gecanceld.

  Monopoly Millionaires' Club
  - De Amerikaanse spelshow Monopoly Millionaires' Club van Syndication is gecanceld. Er komt geen derde seizoen van Monopoly Millionaires' Club nadat gesprekken om van de spelshow een dagelijks programma te maken op niets zijn uitgelopen.

  Motive
  - Het belooft een moorddadig einde te worden, het derde en allerlaatste seizoen van de ABC procedurele misdaadserie Motive. Dit terwijl CTV de serie vernieuwd heeft met een vierde seizoen. En CTV heeft bekend gemaakt dat Motive geen vijfde seizoen gaat krijgen. Zie de tweet hieronder:

  The Good Wife
  - Aan alles komt een eind, zo ook aan de bejubelde serie The Good Wife. CBS heeft aangekondigd dat de komende negen afleveringen de allerlaatste zullen zijn.

  Nieuwe Series
  I’m Not Your Friend
  - Het gaat goed met Matt LeBlanc (Friends) hij is gecast voor een nieuwe komedieserie, I’m Not Your Friend.

  Start- en premièredatums Series
  Bones
  - FOX heeft aangekondigd dat seizoen 11B van Bones op donderdag 14 april zal terugkeren. Het zal op dezelfde avond worden uitgezonden als de competitie-show American Grit. Bones zal dus om 20.00 uur worden uitgezonden gevolgd door de spelshow, geïnspireerd door het leger American Grit, die om 21.00 uur van start zal gaan.

  MTV
  - Op dinsdag 15 maart zullen de komedies Faking It (seizoen 3) en Awkward. (seizoen 5B) van start gaan bij MTV. Awkward. zal om 22.00 uur start en Faking It zal om 21.30 uur van start gaan. MTV vertelde daarbij: “Dat klopt mensen, we zijn terug om 10 uur.”

  The CW
  - The CW heeft drie datums aangekondigd. Op dinsdag 19 april gaat de gelimiteerde serie Containment in première. Op maandag 25 april komt Reign (2013) terug en op donderdag 2 juni gaat het allerlaatste seizoen van Beauty and the Beast van start.

  Vernieuwde Series
  Days of Our Lives
  - NBC heeft de soap Days of Our Lives vernieuwd voor seizoen 2016-2017. Days of Our Lives is de laatste daytime-soap bij NBC die net zijn 50ste verjaardag heeft gevierd.

  Endeavour
  - De succesvolle prequel van Inspector Morse, Endeavour, is door ITV vernieuwd met een vierde seizoen. De opnames zullen later in het voorjaar van 2016 van start gaan op locatie in Oxford. Russel Lewis, schrijver, zei: #TeamEndeavour kijkt er naar uit om je weer welkom te heten in Cowley Politiebureau aan het begin van volgend jaar – wanneer we de jaren ’60 casebook heropenen van Detective Constable Endeavour Morse om een paar nieuwe moord mysteries op te lossen.”

  Master of None
  - Met slechts een tweet bericht heeft Aziz Ansari aangekondigd dat er van de Netflix komedie Master of None een tweede seizoen gaat komen in 2017, zie hieronder:

  Mozart in the Jungle
  - Amazon heeft aangekondigd dat hun populaire dramedy Mozart in the Jungle vernieuwd is met een derde seizoen.

  The Magicians
  Syfy is nog lang niet klaar met magie en toverkunsten. Ze hebben The Magicians vernieuwd met een tweede seizoen.

  The Real Housewives of New Jersey
  - Bravo heeft de realityserie The Real Housewives of New Jersey vernieuwd met een zevende seizoen. De serie zal later dit jaar worden uitgezonden en terugkerende echte huisvrouwen zijn onder andere; Teresa Giudice, Melissa Gorga en Jaqueline Laurita.

  Thicker Than Water
  - Bravo heeft de realityserie Thicker Than Water vernieuwd met een derde seizoen. De Tankard familie zal op 27 maart om 22.00 uur terugkeren voor een nog brutaler seizoen dan de eerste twee seizoenen. Aan het hoofd staan Ben en Jewel Tankard van hun zelfbenoemde “Black Brady Bunch”, die bestaat uit Brooklyn, Britney, Diamond, Benji, Shanira, Cyrene, Marcus en zijn vrouw Tish en hun pasgeboren zoon Micah.

  Thunderbirds Are Go!
  - Amazon heeft aangekondigd dat ze vier dertiendelige seizoenen hebben besteld van de animatieserie Thunderbirds Are Go! De serie die een her-uitvinding is van de serie Thunderbirds uit de jaren ’60, volgt de avonturen van de heldenfamilie Tracy die bekend staan onder de naam International Rescue en Lady Penelope (stem van Rosamund Pike, Gone Girl).

  Casting Nieuws
  Ash vs Evil Dead
  - Terwijl Bruce Campbell Ash zal blijven spelen in de komische horrorserie Ash vs Evil Dead krijgt hij gezelschap van zijn vader Brock Williams, gespeeld door The Six Million Dollar Man Lee Major en zijn jeugdvriend Chet Kaminski, gespeeld door Ted Raimi (Xena: Warrior Princess). Het tweede seizoen van Ash vs Evil Dead zal tien afleveringen krijgen en later dit jaar nog uitgezonden worden door Starz!

  Fear The Walking Dead
  - Dougray Scott (Hemlock Grove) zal in meerder afleveringen van het tweede seizoen een rol gaan spelen. Welke rol Scott gaat spelen is niet bekend gemaakt. Maar Scott zal de cast die bestaat uit onder andere Kim Dickens, Alycia Debnam-Carey, Frank Dillane, Rubén Blades, Mercedes Mason en Cliff Curtis uit het eerste seizoen gaan vergezellen. Op 10 april zal het tweede seizoen bij AMC van start gaan.

  Mistresses (US)
  - Jerry O'Connell (We Are Men) zal de nieuwe man worden in het aankomende vierde seizoen van Mistresses (US). O'Connell zal de nieuwe mannelijke Nanny gaan spelen voor Karen’s dokter vriend, en er wordt gehint dat het voor Robert (O'Connell) best wel eens warm zou kunnen worden in de serie.

  Scandal
  - Actrice Annabeth Gish (The X Files) zal een terugkerende rol krijgen in de ABC dramaserie Scandal. Welke rol Gish precies gaat spelen is niet bekend gemaakt maar wel dat ze zal optreden in meerdere afleveringen. Op 11 februari is seizoen 5B van start gegaan van Scandal.

  Top Gear
  - Chris Evans en Matt LeBlacc blijven de hoofdpresentatoren maar ze krijgen hulp van nog vijf mede-presentatoren, voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan, de Duitse coureur Sabine Schmitz, YouTube-ster Chris Harris, journalist Rory Reid en uiteraard The Stig zullen Evans en LeBlanc bij gaan staan in het autoprogramma van de BBC Top Gear. Zie de tweet, inclusief foto hieronder:

  Columns
  De Onbekende Seriekijker
  - Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben Birigitis gevraagd naar welke series zij kijkt en waar, wanneer en met wie zij dan kijkt.

  Kijkcijfers
  American Crime Story
  - Net5 gaat de Amerikaanse dramaserie American Crime Story uitzenden. Op maandag 28 maart om 21.30 uur zal de serie over de rechtszaak tegen O.J. Simpson van start gaan bij Net5, met elke week een dubbele aflevering.

  Week 05
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 1 februari tot en met 7 februari.

  MijnSerie
  CDN
  - Wat is CDN en wat zijn de voordelen daarvan voor MijnSerie en de gebruikers, klik hier om daar alles over te lezen.

  Het nieuwe zoeken
  - Vanaf deze week is er weer een update gedaan op het leukste en grootste serieplatform van Nederland. Klik hier om er alles over te lezen.

  Overlijdensberichten
  André van den Heuvel
  - Op 9 februari is acteur André van den Heuvel op 88-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam, R.I.P.

  Prijsvragen
  - Tot 17 februari kun je kans maken op de onderstaande series:

  Fortitude
  - Klik hier als je kans wilt maken op het eerste seizoen van Fortitude.

  Show Me A Hero
  - Klik hier als je kans wilt maken op de serie Show Me A Hero.

  Antwoorden prijsvragen week 05
  - De antwoorden op de prijsvraag van vorige week is:

  *Modus
  Vraag: In Modus speelt Melinda Kinnaman een psychologe met werkervaring bij de FBI in de US. Wie vertolkt de rol van haar oudste dochter?
  Antwoord: Nick Hurran

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews
  Fuller House
  - Voor wie niet kan wachten tot 26 februari, dan gaat de serie Fuller House in première bij Netflix, hier alvast een volledige trailer:
  Video on youtube

  House of Cards (2013)
  - Hier is hij dan eindelijk, de officiële trailer van het vierde seizoen van House of Cards (2014) die op vrijdag 4 maart van start zal gaan bij Netflix.
  Video on youtube

  Outlander
  - Eindelijk voor de fans het verlossende woord van Starz! over de startdatum van het tweede seizoen van Outlander. Zie de officiële trailer hieronder:
  Video on youtube

  Slasher
  - De nieuwe horrorserie Slasher van Chiller heeft een nieuwe trailer met premièredatum, zie de tweet met video hieronder:

  The Expanse
  - Seizoen 1 van The Expanse is net afgelopen, maar Syfy heeft nu al een trailer uitgebracht van het tweede seizoen, met de belofte dat het tweede seizoen in januari 2017 terugkomt.
  Video on youtube


  Voor je Serieagenda
  Welke serie beginnen aankomende week* (15 februari tot en met 21 februari)?
  *Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van februari.

  -16 februari:
  Cuckoo – Seizoen 3 (BBC 3)

  -18 februari:
  Keuringsdienst van Waarde – Seizoen 14 (KRO)

  En zo zijn Carnaval en Valentijnsdag weer voorbij en gaan we langzaam denken aan de lente en alle series die dan weer zullen beginnen of hun première zullen gaan beleven. Maar ook vele series die dan zullen eindigen en series die niet meer terug zullen komen. Maar zover is het nog niet. Voor nu een fijne week en tot de volgende keer.

  Met overzichtelijke groet

  Mandy


  Het lange wachten is eindelijk voorbij, de fans van Outlander kunnen vanaf 9 april weer genieten van de tijdreis dramaserie Outlander
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (2)

  avatar_tweemaalh
  15 feb 2016 11:09 -
  Ik denk dat de verandering in het uitzendschema van Agent Carter weinig met een mogelijke annulering te maken heeft. Oorspronkelijk zou de serie twee weken eerder beginnen, maar dat is uitgesteld vanwege iets met de verkiezingen in Amerika. Daarnaast heeft het tweede seizoen tien afleveringen in plaats van acht, zoals vorig jaar en op 8 maart begint Agents of S.H.I.E.L.D. alweer. Dus de ruimte om het uit te zenden is heel erg krap.
  Reageer
  avatar_JanWillemK
  15 feb 2016 17:22 -
  Ik ben toch stiekem wel een beetje benieuwd naar seizoen 4 van Beauty and the Beast. Seizoen 3 was in mijn ogen echt goed!
  Reageer